Obiectiv îndrăzneţ anunţat Florentina Moise, noul preşedinte PSD Municipiu: „După 16 ani, un primar de stânga la Piatra Neamţ!”

Aleasă joi seara ca nou preşedinte al PSD Piatra Neamţ, Florentina Moise (director CCD) a anunţat că scopul şi determinarea pe termen mediu ale noii echipe de conducere a organizaţiei municipale este câştigarea viitoarelor alegeri locale, chiar a funcţiei de primar, evident după o implicare serioasă în actuala campanie pentru alegerile prezidenţiale.

Florentina Moise a punctat faptul că ea şi noua echipă de la PSD Piatra Neamţ sunt, politic, în opoziţie la Municipiu aşa cum e acum PSD în toată ţara şi că singurul sprijin e la conducerea judeţeană, cu Ionel Arsene (preşedinte PSD neamţ şi preşedinte CJ Neamţ) în frunte.

Mai jos, integral, declaraţia acesteia, remisă printr-un comunicat de presă:

 

<<Alegerile de astazi pot fi un moment de cotitură pentru ceea ce înseamnă PSD Piatra Neamţ. Un moment de restart al organizării şi implicării,  al mesajului nostru care trebuie să ajungă în fiecare casă, la fiecare familie din Piatra Neamţ.

Vor urma pasi importanti pentru o construcţie solidă şi durabilă pe temelia pe care ne-o lasă fosta echipă de conducere. Nu va fi deloc uşor, nu trebuie să ne ascundem după deget. La Piatra Neamţ PSD este în Opoziţie! De fapt, suntem aici în Opoziţie din 2004! Acum suntem în Opoziţie şi la nivel central, deci putem spune că echipa de conducere care se înhamă azi la muncă nu are în faţă zile tocmai roz. Nu suntem “la plăcinte înainte!” ci intrăm determinaţi, într-un război politic care astăzi nu ne este favorabil.

Singurul sprijin la care ne asteptam si cu siguranta îl vom avea, este de la organizaţia judeţeană PSD, condusa de domnul Ionel Arsene. Nu sunt omul care să iubesc înfrângerile, ba dimpotrivă, îmi doresc din tot sufletul victorii pentru mine şi pentru echipa din care fac parte. Iar aceste victorii pot fi obţinute dacă suntem cu adevărat o echipă!

Suntem deci, echipa care va lupta pentru fiecare vot pentru candidata noastră, Viorica Dăncilă şi suntem echipa care la anul, la alegerile locale, putem da după 16 ani, un primar de stânga la Piatra Neamţ. Vom fi împreună echipa PSD care va scrie istorie la Piatra Neamţ!>>.


Până la acest moment, în cadrul aceluiaşi partid, Florentina Moise a mai deţinut funcţiile de 
președinte al Organizației de Femei Social Democrate (OFSD) Piatra Neamț și vicepreședinte al Organizației municipale PSD Piatra Neamț.

În funcția de președinte executiv a fost aleasă Aurelia Simionică, fost viceprimar al municipiului Piatra Neamț.

În total au fost aleși 35 de membri în Biroul Municipal, dintre care 9 sunt vicepreședinți. Printre aceștia se numără și medicul Codruț Munteanu, directorul Spitalului Județean Neamț, avocatul Liviu Florescu, inspectorul școlar Cristina Alungulesei, omul de afaceri Marius Novac, consilierul local Cristi Mihalcea și nu în ultimul rând, Luminița Vârlan, viceprimarul municipiului Piatra Neamț.

Lista completa a noului  Birou Municipal PSD Piatra Neamt:
Președinte: MOISE Florentina
Președinte executiv: SIMIONICĂ Aurelia
Secretar: BAIDAN Silvia

Vicepreședinți:
MUNTEANU Codruţ
NOVAC Marius
ALUNGULESEI Cristina
FLORESCU-PURCARU Liviu
MIHALCEA Cristi
MANCAŞ Ion
MARGHIDAN Victor
DAN Andrei
NICOLAE Gheorghe

Vicepreşedinţi de drept:
VÎRLAN Luminiţa
Preşedinţi seniori – PĂDURARU Victoriţa
Preşedinte PES -NĂSTASĂ Carmen
Preşedinţi Femei-Conferinţă de alegeri
Preşedinţi Tineret – Conferinţă de alegeri

MEMBRI:
IORDACHE Ionel
BÎRSAN Bogdana
STĂCESCU Vali
CRAIU Carmen
MOROIU Claudia
MONDA Ana
ŢOC Ovidiu
ŞTIRBU Niculina
FOCŞĂNEANU-CĂDEREA Irina
CORDUNEANU Ovidiu
BÎRSAN Irina
BOSTAN Mirela
MURARU Ionela Carmen
DAVID Ramona
IORDACHE Ioana
CHIRILĂ Daniel
LIPAN Constantin
OLTEANU Vasile
FARCAŞ Cătălina
LUNGU Gabriela
VIȘAN Gabriel
RADU Cristina
MOVILĂ Petru
TOTAL CANDIDAȚI- 35
TOTAL prin STATUT -5 

Pe lângă cei 225 de delegați, la lucrările Conferinței, a fost prezent și Ionel Arsene (președintele PSD Neamț), Daniel Harpa (preşedinte executiv), parlamentari şi consilieri judeţeni PSD.

V.N.

2 thoughts on “Obiectiv îndrăzneţ anunţat Florentina Moise, noul preşedinte PSD Municipiu: „După 16 ani, un primar de stânga la Piatra Neamţ!”

  1. Observ ca gasca lui Pinalti inca este reprezentata in PSD!Astia nu s-au invatat minte deloc, la fel ca si PNL-stii…

Lasă un răspuns