Oana Bulai știe cum se va termina scandalul: „USR-PLUS nu va pleca de la guvernare!”

Deputatul social-democrat Oana Bulai afirmă că, în coida actualul scandal, „mariajul” dintre PNL și USRPLUS va continua în actuala formulă guvernamentală. Parlamentarul nemțean dă ca sigură rămânea USR-PLUS în Guvern dar nu oferă detalii despre varianta concretă în care se va întâmpla asta.
Adică dacă USR-PLUS ca ceda din nou așa cum a făcut și în cazul demiterii ex-Minitrului Sănătății (Vlad Voiculescu) sau dacă pluseriștii vor avea câștig de cauză și vor reuși să-i convingă pe liberali să schimbe premierul.

„Dumnezeule, ce iresponsabili au ajuns să guverneze România! Ieri ar fi trebuit să se discute câteva lucruri de maxim interes pentru români:

1) situația facturilor la energie care au crescut enorm în unele cazuri;

2) modalitatea în care va începe noul an școlar, având în vedere restricțiile;

3) situația pensiilor, în condițiile în care au din nou creșterea punctului de pensie așa cum prevede legea.

Nimic din toate acestea nu au mai contat, pentru că PNL și USR-PLUS au decis să arunce în aer întreaga țară provocând o criză politică de proporții. Iresponsabili e puțin spus, mai degrabă inconștienți cărora nu le pasă de răul pe care îl creează românilor!” – acesta este tabloul actualei guvernări desenat de deputatul PSD.

Oana Bulai se întreabă (retoric) dacă cei de la USR-PLUS nu îi știau „calitățile” lui Florin Cîțu și atunci când l-au preferat ca premier: <Însă, tot acest circ politic al guvernanților care acoperă adevăratele probleme (prețurile crescute, începerea școlii, pensiile pe care nu le majorează) nu va avea niciun deznodământ. Nici USR-PLUS, nici PNL nu vor renunța la acest mariaj din interes pe care îl au. USR-PLUS nu va pleca de la guvernare.
Stau și mă întreb: în decembrie, atunci când au înclinat balanța pentru Cîțu ca prim-ministru, nu știau cei din USR-PLUS ce dezastru e?
P.S. Dacă ar fi serioși în privința ieșirii de la guvernare, cei din USR-PLUS ar semna moțiunea PSD împotriva Guvernului Cîțu!>.

V.N.

One thought on “Oana Bulai știe cum se va termina scandalul: „USR-PLUS nu va pleca de la guvernare!”

  1. PSD,reprezentat cu cinste de Oana Bulai,”uita” ca:

    Datorita ”guvernarii”PSD din ultimii 10 ani,si a LEGILOR pe care le-au promulgat cei de la PSD,anti-nationale,fiind corupti si santajati de statul securisto prosto mafiot,toti banii de investitii cu care trebuia sa fie modernizata aceasta tara(autostrazi,modernizarea sistemului energetic,etc) au fost cheltuiti pe pensii speciale/serviciu HALUCINANTE si salarii colosale date bugetarilor fara numar care nu produc decat coruptie si incompetenta,vezi SRI/PARCHET/MAI/DIICOT/MAPN/ANAF/DNA ,atc adica toate institutiile acestui stat esuat mafioto incompetento securisto prost.

    Aceste legi antinationale care au pus pe butuci viitorul acestei tari si au indatorat-o cu 140 de miliarde de euro DEGEABA sunt raspunderea PSD 100%.

    Asteptam replica doamnei Bulai.

Lasă un răspuns