Oana Bulai: „Nimeni de la Revoluţie încoace nu a făcut ce a realizat Ionel Arsene pentru judeţ! 350 milioane euro, fonduri atrase!”


Oana Bulai, cea care a fost până nu demult „nemţeanca din Guvernul Dăncilă” susţine, evident, că nemţenii ar trebui să voteze în turul 2 candidatul PSD, atât prin prisma profilului de om echilibrat, neconflictual, adevărat „moderator” în spiritul impus de Constituţie dar şi datorită faptului că cei 3 ani de guvernare PSD au reprezentat o adevărată infuzie de bani guvernamentali în judeţ.

<<Cred că oamenii au văzut că noi avem un mesaj de unitate, în timp ce Klaus Iohannis are un mesaj de dezbinare. Au văzut diferența dintre cei doi candidați și mai ales bilanțul lor. Dacă facem comparație între ce a făcut fiecare, concret, pentru români, contrastul este uriaș și e în favoarea Vioricăi Dăncilă. Iar județul Neamț a beneficiat din plin de susținerea guvernului PSD. Sigur că a contat și implicarea președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene. Nemțenii trebuie să știe că aproape 350 de milioane de euro, cât a primit județul nostru în guvernarea PSD, nu au venit pur și simplu, ci au fost ceruți cu insistență de Ionel Arsene, care a bătut la toate ușile ministerelor cu teancuri de proiecte. Și acele uși s-au deschis. Nimeni nu a făcut, de la Revoluție până azi, ce a făcut Ionel Arsene pentru Neamț! Aș fi vrut să văd aceeași implicare și de la celelalte partide. Dar s-a văzut ce a făcut PDL – actualul PNL – în timpul guvernării…>>, spune Oana Bulai într-un interviu acordat publicaţiei romanulfinanciar.ro

Din postura de fost Consilier de Stat al Premierului pentru probleme de Educaţie şi Sănătate, Bulai aminteşte de sumele considerabile primite de spitalele din judeţ atât de la Guvern cât şi de la Consiliul Judeţean.

Oana Bulai punctează şi campania ostilă care a vizat-o pe Viorica Dăncilă: <<Este o femeie de caracter. Experiența mi-a arătat că oamenii cu caracter sunt cei care merită să ocupe funcții înalte. Degeaba ai șapte diplome, dacă nu ai coloană vertebrală și bun simț. Așa cum se vede și din afară, este o persoană neconflictuală. A rezistat eroic unui asalt de atacuri și jigniri fără precedent în istoria noastră, ceea ce dovedește din nou tărie de caracter și mai ales responsabilitate>>.

Întregul interviu poate fi citit AICI: <<Oana Bulai, fost consilier de stat în Guvern: „Viorica Dăncilă poate readuce solidaritatea și unitatea în țară”>>

 

După cum se observă din ultimele postări ale Oanei Bulai de pe contul ei de facebook, aceasta se află în campania electorală pentru turul 2 în comuna Tămăşeni. Se poate spune că a fost trimisă într-un adevărat „batalion disciplinar” al PSD Neamţ, fiind vorba de comuna unde social-democraţii au scos cel mai slab scor procentual în turul 1 (11% faţă de 50% PNL). Iar cum alte 26 de procente au fost obţinute de USR în aceeaşi comună („zestre politică” pretabilă ca în turul doi să meargă majoritar tot spre PNL), se poate spune că „detaşarea” Oanei Bulai în Tămăşeni seamănă ori a pedeapsă ori a misiune sinucigaşă…

 

V.N.

2 thoughts on “Oana Bulai: „Nimeni de la Revoluţie încoace nu a făcut ce a realizat Ionel Arsene pentru judeţ! 350 milioane euro, fonduri atrase!”

 1. Are mare dreptate! asa este! A promovat numai nulitati din astea asa, ca ea! Toate pipitzele!!!

 2. Desi nu sunt PSD -ist trebuie sa recunosc ca asa este.

  Daca la conducerea acestui judet nu era Arsene cu conexiunile pe care le-a avut in PSD si ar fi fost cineva din PNL,judetul Neamt la infrastructura ar fi aratat ca orasul Piatra Neamt,adica praf si pulbere.

  Nu s-a facut nimic in acest judet sub guvernarea PDL/PNL,cu totii ne aducem aminte.Doar hotii pe banda rulanta fara sa ramana nimic in urma.

  NIMIC.ZERO.

  Exact cum se intimpla in prezent in Piatra Neamt condus de un necalificat corupt care nu se pricepe la nimic decit la acoperit hotiile de pe vremea lui Pinalti.

  S-a facut ceva in Piatra Neamt de cind a ajuns Chitic primar in afara de a se fura?

  Pentru ce am platit noi cetatenii sute de miliarde taxe si impozite catre administratia PNL a acestui oras si acest primar corupt si fara meserie?Asta se intimpla cand dai votul aiurea fara sa te gandesti la consecinte.

  Sa ne raspunda ranjitorii delapidatori din PNL.

Lasă un răspuns