Oana Bulai, în timp ce îşi făcea bagajul: „A fost o onoare să lucrez pentru români!”


Fix în momentul în care Cabinetul Orban depunea jurământul în faţa Preşedintelui României, Oana Bulai – nemţeanca din Guvern – transmitea un mesaj prin care spune că „A fost o onoare să lucrez pentru români, nu doar pentru nemțenii mei!”.

Cea care până azi a fost Consilier de Stat la Guvernul României a scris pe net respectivele cuvinte probabil în timp ce împacheta ultimele lucruri din biroul în care nu va mai intra de mâine încolo.
Parte a echipei guvernamentale PSD, evident că Oana Bulai consideră nedrepte o parte din criticile Opoziţiei şi puntează acţiunile pe care ea le consideră realizări notabile ale Cabinetului din care a făcut parte.

Mai jos, intregral, mesajul Oanei Bulai:

<<De la București, din sediile partidelor de opoziție, nu se văd toate lucrurile bune făcute de Guvernul PSD pentru români.
Nu se văd drumurile din sate, grădinițele noi sau bucuria unei familii care a mers în vacanță poate pentru prima dată, datorită voucherelor… Nu se vede economia făcută de părinții studenților care călătoresc gratuit cu trenul. Și nici subvenția acordată fermierilor sau noile instalații de irigații. Care ne-au readus renumele de „grânar al Europei”.

Fiecare drum, fiecare ajutor pentru tomate, fiecare bursă pentru studenți…5% din PIB pentru Sănătate, în 2019. Proiectul “VENUS – Împreună pentru o viață în siguranță”, proiect de 11 milioane de euro pentru înființarea rețelei naționale de locuințe protejate pentru victimele violenței domestice.
Sunt multe de spus, pentru că s-au făcut multe. Ele există, nu sunt pe hârtie.

Pentru județul Neamț, ultimii trei ani au fost foarte importanți, cu sute de proiecte realizate întoate domeniile. Valoarea totală a proiectelor de investiții pe județ este de 1,639,552,283.31 lei! Guvernul a avut în Consiliul Județean Neamț un partener pragmatic, insistent și orientat spre dezvoltare.. Rezultatele se văd și numai cineva rău intenționat poate contrazice faptele și cifrele.
Mai sunt lucruri de făcut. Și nimic nu se face ușor…Îmi doresc ca noul guvern să poată continua proiectele începute de PSD.

Am lucrat cu prim-ministrul Viorica Dăncilă și îi cunosc determinarea și dorința de a face cât mai multe. A fost un premier bun, muncitor și onest. Îi mulțumesc pentru că mi-a oferit oportunitatea de a face parte din echipa ei! A fost o onoare să lucrez pentru români, nu doar pentru nemțenii mei!>>.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns