Oana Bulai: „DEZAMĂGITĂ!”

Deputatul social-democrat de Neamț, Oana Bulai se declară „dezamăgită” de faptul că azi la comisiile din Parlament au fost respinse toate amendamentele depuse la buget și estimează că la fel se va întâmpla și în plen.

„Vă scriu din plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului.
Dezamăgită!
PNL-USR-UDMR nu dau 2 bani pe sănătatea românilor și pe educația copiilor noștri. Așa cum la comisii coaliția de la putere a respins toate amendamentele noastre și astăzi în plen se va întâmpla același lucru.
Acești politicieni nu pot fi atinși sufletește de nicio greutate a oamenilor simpli (alocații, pensii, elevi și studenți, antreprenori români, agricultori români) ci doar de cei cărora ei le umflă buzunarele. Trist…”, a postat acum câteva minute Oana Bulai pe facebook.

Ce nu spune Oana Bulai este că în România, în ultimii ani, este o practică parlamentară uzuală: Opoziția depune amendamente (multe!) la buget, Puterea le respinge pe toate.
Fix la fel se întâmpla, din păcate, și când bugetul era propus de cabinetele Grindeanu, Tudose sau Dăncilă și când Parlamentul cu majoritate PSD & ALDE & UDMR respingea, în corpore, toate amendamentele Opoziției.

D.V.

4 thoughts on “Oana Bulai: „DEZAMĂGITĂ!”

 1. Romania are o datorie externa de 130 de miliarde de euro din cauza ”guvernarii”PSD din ultimii 10 ani,toti banii fiind FURATI,pentru ca nu s-a facut absolut NIMIC,NU autostrazi,NU spitale,NU educatie doamna”deputat”PSD.
  A fost o ”crestere economica” FALSA,nesustenabila,pentru ca nu producem NIMIC, bazata pe consum extern care a creat un deficit de 20 de miliarde de euro/an,an de an,doamna”deputat”PSD.

  Spaga electorala prin angajarea fara numar si pe salarii colosale a necalificatilor si incompetentilor la statul degeaba la fel cum sunt si politicienii din PSD care au ajuns in Parlament tot un FURT este doamna”deputat”PSD.
  Tot pe DATORIE.

  Tot din cauza PSD,doamna”deputat”,tara a fost si este DEVALIZATA si FURATA cu pensii speciale/serviciu halucinante si aberante ,alta spaga data de PSD statului securisto mafiot pentru a nu-i baga la puscarie pe HOTII din PSD,aceasta spaga costa aceasta tara miliarde de euro pe an,bani cu care se puteau face scoli,autostrazi si se putea mari orice fel de alocatii in tara asta.

  Datorita acestor FURTURI create si girate de PSD,Romania are un DEFICIT colosal la BUGET de 20 de miliarde de euro anual deci pana si o AMIBA isi da seama ca NU SUNT bani.

  Aceste FURTURI le vor plati nepotii nostri nu dumneavoastra doamna”deputat”PSD carora nu le vom lasa NIMIC.

  In concluzie,pe intelesul necalificatilor din PSD ajunsi in Palament:aceasta tara trebuie mai intai sa TAIE 20 de miliarde euro cheltuieli/anual altfel,in cativa ani vom da FALIMENT si nu va mai avea cine sa va citeasca populismele de 2 bani pe care le scrieti.

 2. Dezamagita fata , da , cum sunt eu pt. ca mi-au rasarit ghioceii in curte…..Canta la alta masa , nu mai veni (ti) cu astfel de trucuri , pastreaza machiajul pt. tine deci ,hai s….r !

 3. Florinaș…guwernul Katzu (orban) a facut intr un an datorii cat s-au facut in ultimii 20 de ani…dar stiu…PSD e de vina!!!

 4. Pentru plictisitu de mai sus probabil membru in partidul celor fara meserii si necalificati in mare parte analfabeti adica PSD:
  PSD a creat statul mafioto securist cu pensii speciale si de serviciu la 40 de ani halucinante,aberante si nemeritate care costa aceasta tara miliarde de euro pe an,bani IMPRUMUTATI.
  PSD a dat salarii aberante statului securisto mafiot nejustificate decat prin santaj la adresa lor pentru a nu fi bagati la puscarie de corupti ce sunt de aici rezultand alte miliarde de euro aruncati pe fereastra,bani IMPRUMUTATI.
  PSD a angajat fara numar lipitori de afise si incompetenti pe salarii colosale in toata administratia acestei tari aducand-o in epoca medievala din punct de vedere economic si administrativ,care costa aceasta tara alte miliarde de euro/an,bani IMPRUMUTATI.
  Faceti calculul.
  PSD in ultimii 10 ani de cand e la ;”putere”nu a facut NIMIC in aceasta tara,NU autostrazi,NU spitale,Nu educatie,NIMIC/NADA/ZERO BARAT.
  Toti banii au fost FURATI de statul bugetaro securisto mafiot.
  Pentru analfabetul plictisit de mai sus:BULGARIA are 2 autostrazi cap coada de la un capat la altul al tarii,un litoral exceptional si o datorie externa de 10 miliarde de euro.
  Cu alte tari nu ne comparam pentru ca sunt 2000 de ani inaintea noastra.
  Asta e ”mostenirea”hotilor din PSD.O tara care arata ca in evul mediu.

Lasă un răspuns