Oana Bulai despre boicotarea dezbaterii: „Disprețul lui Klaus Iohannis față de femei!”


Nemţeanca Oana Bulai diseacă psihologic refuzul lui Klaus Iohhanis de a participa la dezbaterea finaliştilor alegerilor prezidenţiale şi avansează ipoteza unei atitudini misogine a candidatului PNL care ar dispreţui femeile.

<<Refuzul de a intra într-o dezbatere cu Viorica Dăncilă, prima femeie premier din istoria României, ar putea ascunde, de fapt, disprețul lui Klaus Iohannis față de femei!

Într-o Uniune Europeană în care egalitatea de șanse și nediscriminarea sunt promovate la toate nivelurile, actualul președinte a jignit-o în repetate rânduri pe Viorica Dăncilă, arătând nu doar lipsa de educație, ci și de fair-play politic și de înțelegere a înaltei demnități pe care o ocupă în statul român!>>, spune Oana Bulai.

Nemţeanca fostă până acum câteva zile Consilier de Stat al Premierului lansează şi câteva întrebări punctuale şi acide soldate cu concluzia că Iohannis urăşte femeile, deci nu ar merita voturile acestui segment important de alegători:

<<Pun aici câteva întrebări care cred că sunt pe buzele tuturor oamenilor de bun-simț și care probabil se jenează să le pună:

– De ce nu sunt promovate mai multe femei în Guvernul Orban? Guvernarea PSD a avut ministere extrem de importante conduse de femei – Interne, Muncă, Sănătate, Tineret și Sport, Fonduri Europene, Educație sau Mediu. Să nu uităm că și pe lista de candidați la europarlamentare partidul lui Klaus Iohannis a avut o singură femeie în primele zece nume, și aceea pe locul cinci…

– De ce însăși soția președintelui a preferat să locuiască timp de 5 ani în alt oraș, la aproape 300 de kilometri distanță? Din modestie? De teamă că își pierde catedra, în condițiile în care el și-a blocat postul aproape două decenii?

– De ce din tot pachetul de propagandă lipsește „omul” Iohannis și relația lui cu mama, mătușile, colegele de liceu sau facultate, profesoarele etc?

Din toate aceste motive…concluzia ar putea fi că acest personaj urăște femeile. Și, dacă este așa, nu merită să ne reprezinte! Sper ca femeile din România să fie solidare și de această dată și să alunge misoginismul de la Cotroceni!>>

 

D.V.

2 thoughts on “Oana Bulai despre boicotarea dezbaterii: „Disprețul lui Klaus Iohannis față de femei!”

  1. Cum ramane cu „Romania normala”? Nu asa ar trebui sa fie, sa aflam toti cetatenii de ce isi doreste un nou mandat sau ce are nou de oferit? Sau iar suntem separati intre „romanii mei” si ceilalti ? Nu va e pic de rusine sa cautionati o asemenea specimen de om? N-aveti pic de demnitate si de coloana vertebrala! N-are nici unul curaj sa ii spuna inganfatului ca „asa e normal”!? Cand va duceti acasa si va uitati in ochii copilului vostru, cum va simtiti?

  2. Ce sa discute Johannis cu o analfabeta? Sa-i spuna ca Hunedoara nu e la Suceava, ca stabilopozii nu au nici o treaba cu stafilococii, ca sedintele CEX nu inseamna SEX,etc.

Lasă un răspuns