Oana Bulai demontează mitul alegerilor câştigate cu likeuri: „Oricât ai plăti campanii pe internet, oamenii votează oameni!”

 

Oana Bulai, nemţeanca din Guvernul României până acum câteva zile, are şi ea un mesaj post-alegeri şi pro-Dăncilă în care, printre altele, demontează mitul şi conspiraţia cu „alegeri câştigate pe internet”, indiferent de conţinutul postării, teorie intens susţinută de cei iau bani partidelor pentru aşa ceva sau de cei care îşi justifică acum înfrângerile în zonele unde conduc organizaţii de partid.

Bulai aminteşte că voturile reprezintă opţiuni personale, nu suma unor like-uri şi share-uri, date, de multe ori, de conturi multiple ale aceluiaşi utilizator: <<Pentru că oricât ai plăti campanii pe internet, oamenii votează oameni, după ce se uită în ochii lor și văd în ei un licăr de omenie>>.

Oana Bulai încondeiază şi fanatismul (prezent în multe din postările şi comentariile de pe facebook, din aceste campanii online care de multe ori sunt realizate de pseudo-profesionişti care promovează şi încurajează violenţa verbală, dincolo de orice limite, şi atât): <<Pentru că românii nu mai suportă, fizic și mental, să vadă ochii injectați de ură ai celor anti-PSD. E prea mult. Fanatismul, extremismul, lipsa de toleranță față de valorile celuilalt s-au izbit de spiritul nostru creștin>>.

Aceste două mesaje de mai sus sunt puse în oglindă cu calităţile candidatului social-democrat, în care Bulai crede, prezentat drept un om politic pe care l-a preocupat soarta românilor.
Mai jos, integral, postarea respectivă:

<<Viorica Dăncilă, candidatul nostru, este în turul doi al alegerilor prezidențiale.
Iată de ce:

Pentru că românii nu mai suportă, fizic și mental, să vadă ochii injectați de ură ai celor anti-PSD. E prea mult. Fanatismul, extremismul, lipsa de toleranță față de valorile celuilalt s-au izbit de spiritul nostru creștin.

Pentru că social-democrația este doctrina cea mai apropiată de felul nostru de a fi. Grija față de ceilalți, de cei mai vulnerabili, este în ADN-ul nostru. Iar doamna Dăncilă este un model în acest sens, atât politic, cât mai ales personal.

Pentru că au trecut doar 30 de ani de la dictatura comunistă și nu mai vrem să avem una liberală, în care totul este condus de „tătucul” suprem.

Pentru că toate măsurile luate de guvernul Dăncilă au îmbunătățit viața românilor. Cu toată propaganda anti-PSD, oamenii știu!

Pentru că oricât ai plăti campanii pe internet, oamenii votează oameni, după ce se uită în ochii lor și văd în ei un licăr de omenie.

Cel puțin pentru toate acestea, Viorica Dăncilă merită să fie președintele nostru.>>

D.V.

 

 

Lasă un răspuns