Oana Bulai, Cărpuşor, Luncanu – surprizele din noul Birou PSD Roman

coperta psd roman

Noul Birou interimar PSD Roman a fost validat şi, din câte spune Dan Manoliu, preşedintele interimar, noutăţile sunt puţine. Marea majoritate a membrilor acestui for de conducere au făcut parte şi din biroul vechi, noutăţile fiind doar câteva dar care nu pot trece neobservate.

Astfel, la membri tradiţionali, merită menţionaţi Ioan Chelaru, Viorel Stan, Eduard Corduneanu şi alte nume cu greutate pentru social-democraţia din muncipiul de pe malul Moldovei.

La noutăţi dar cu antecedente mai vechi în PSD Roman ar fi fostul primar Dan Cărpuşor şi Vali Luncanu.

Evident că doar la categoria “surprize-surprize” se poate însă noua achiziţie din acest birou, Oana Bulai. E clar o achiziţie, cel puţin la capitolul imagine. Şi nu doar pentru că este proprietara unei publicaţii speciale, “Revista OK” (singura revistă de lifestyle nemţean – după cum scrie pe copertă).

Până în 2012 a fost consilier local în echipa de dreapta (PDL), a primarului Laurenţiu Leoreanu şi manager la Topall TV, post afiliat – măcar în percepţia publică – promovării unor idei de dreapta. Din 2013, se declară co-proprietar la Rom TV şi iată, că, mai nou şi activist zelos PSD, din moment ce a prins unul din locurile atât de râvnite în forul de conducere.

Această balansare politică se regăseşte şi în paginile revistei. Astfel, în timp, de la coperţile cu femei de succes de pe dreapta politicii, s-a ajuns la “copertă de pus în ramă” cu masculii alfa din noul partid în doctrina căruia s-a regăsit energica Oana Bulai.

Preşedintele Dan Manoliu consideră că acest Birou interimar este unul echilibrat, care îmbină reflectarea a diverse categorii socio-profesionale. “Este format din oameni cunoscuţI, respectaţi care au şi acceptat să se înhame la această muncă de pregătire a conferinţei de alegeri”, a spus Manoliu.

D.VINCA

Nota Bene: Coincidenţă, personajul politic de pe copertă este chiar cel care a propus desfiinţarea fostului Birou Interimr PSD Roman. În urma respectivului demers, noul preşedinte interimar a venit cu noul Birou (cu noutăţile de rigoare) în faţa BPJ, care a şi validat propunerea…

 

3 thoughts on “Oana Bulai, Cărpuşor, Luncanu – surprizele din noul Birou PSD Roman

  1. Dar ce rai mai sunteti… Eu sunt convins ca Oana Bulai va resuscita social-democratia romascana. E plina de viata, de energie, unde pune ea piciorul sau mana creste iarba si ciripesc pasarelele.

  2. Eu sunt convins ca poate resuscita si mataranga unui mosneag de 80 de ani dar, in nici-un caz social democratia .

Lasă un răspuns