„Oamenii vor trăi așa cum votează!”

sebastian-burduja
Acesta este mesajul transmis în această dimineață de Sebastian Burduja, fondatorul Platformei Acțiunea Civică a Tinerilor, la câteva ore după finalizarea numărării voturilor exprimate de nemțeni la alegerile parlamentare.
Oamenii au vorbit și vor trăi așa cum votează. Am spus-o și în campanie, o spunem și azi. Un citat al lui Albert Einstein spunea că esența nebuniei este să faci mereu același lucru și să te aștepți la rezultate diferite”, a punctat Burduja.
Acesta a ținut să le mulțumească, într-o conferință de presă susținută la sediul partidului, tuturor nemțenilor care au dat votul lor pentru el, la Camera Deputaților și pentru Andrei Carabelea, la Senat.
Este un semn foarte important când ai aproape 7000 de oameni dispuși să voteze pe bune și să lupte pentru o Românie pe bune. În egală măsură, mulțumim și voluntarilor noștri, care au stat treji până spre dimineață, sunt oameni care au făcut sacrificii foarte mari ca să fie aici. Au venit din Statele Unite, din Galați și București, ca să fie alături de noi, iar acesta este un lucru care ne dă foarte multă speranță. Avem conștiința împăcată că am făcut tot ce era omenește posibil pentru a da nemțenilor o alternativă, într-o campanie pozitivă, bazată pe proiecte și programe”, a mai spus Sebastian Burduja.
În același context, fondatorul PACT s-a arătat încrezător în ceea ce va aduce viitorul, prin prisma rezultatelor obținute la scrutinul de ieri.
Am plecat la drum cu o mână de oameni și cu resurse extrem de reduse în comparație  cu majoritatea competitorilor electorali, și am ajun să obținem atâtea voturi, iar acesta este un lucru mare de tot. Este meritul echipei și al nemțenilor care ne-au dat votul”, a conchis Sebastian Burduja.
Alături de liderul PACT a stat și colegul său Andrei Carabelea, dar și câțiva dintre cei care au făcut parte din echipa ce i-a susținut în ultimele săptămâni.

pact
Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

6 thoughts on “„Oamenii vor trăi așa cum votează!”

  1. Sebastian are perfecta dreptate!Bugetarii o vor duce tot mai bine sub PSD (chiar daca unii se dau de dreapta), iar IMM-urile vor fi jumulite in continuare.Se va mai arunca cate ceva si la pensionari (mai ales la cei cu pensii speciale), iar cei mai fericiti vor fi beneficiarii de ajutor social, popii , militienii si cei din justitie!

  2. Bine ca am scapat de PDLul camuflat in PNL..nu uitati ca Basescu a taiat salariile la oameni si la pensionari..Bravo Psd sa traesti!

  3. Traiti in continuare cu ură si dezbinare pentru ca in votul acesta si despre asta este vorba. Trebuie sa reinvatam sa traim senin si sa privim mai mult spre noi insine, pentru ca acolo este cauza raului dar si a binelui. Cu ura si invidie nu puteti trai intr-o societate civilizata, decat IZOLATI !!

  4. Cate voturi sunt necesare pentru ca un candidat independent sa intre in Senat ori in Camera Deputatilor ?

Lasă un răspuns