Oameni frumoși la „Piatra Curată”! Mai „colț de rai”

La mijlocul lunii aprilie dedicată, la Piatra Neamț, acțiunii „Piatra Curată”. Curățenie și ecologie, de fapt apel și faptă pentru ca orașul Piatra Neamț să fie și mai „colț de rai”.

Cluburi sportive, alte ONG-uri, asocia’ii de propeietari, clase de elevi, militari de la Armată sau de la ISU – adică tot mai mulți oaeni cărora nu le este indiferent cum arată comunitatea se alătură acestui proiect care nu a fost inventat acum.

<<Continuăm în aceeași atmosferă minunată, de implicare și exercitare a spiritului civic. Astăzi, în cadrul campaniei „Piatra Curată”, trei zone ale orașului nostru au fost temeinic ecologizate de echipe pe cinste: 12 jucătoare ale Clubului de handbal feminin Piatra-Neamț, 70 de elevi și profesori de la Clubul Sportiv Ceahlăul și cadre militare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava”.

Un frumos exemplu oferit comunității, pentru care nu pot decât să le mulțumesc!

Au fost ecologizate zone precum:

✅ o parte a muntelui Cozla – zona dintre Colibele Haiducilor și Cercul Gospodinelor.

✅ malul pârâului Cuiejdi – de la Școala nr. 8 până în zona fostului bazar.

✅ malurile pârâului Borzoghean (zonă foarte poluată, în general, cu deșeuri din material plastic).

Invit fiecare pietrean să ia parte la acest proiect, pentru că orice gest al nostru contează, pentru menținerea unui mediu curat și sănătos. Și dacă pentru unii poate părea un gest mic, pentru natură și mediul înconjurător reprezintă un gest nobil și măreț.

Totodată, vreau să asigur participanții la acțiunile de ecologizare că munca lor nu va fi în zadar. Ne preocupă la fel de mult și păstrarea curățeniei. Din acest motiv, lucrăm la îmbunătățirea “Regulamentului privind buna gospodărire, întreţinere, curăţenie şi estetică în municipiul Piatra-Neamţ”, ce va include sancțiuni ferme și mai drastic aplicate pentru cei ce nu respectă munca noastră, a tuturor.

P.S: Luna aprilie este luna curățeniei în orașul nostru. Hai alături de noi pentru un mediu curat și sănătos în #nouaPiatra!>>, spune primarul Andrei Carabelea într-o postare făcută pe internet în urmă cu câteva minute.

V.N.

Lasă un răspuns