O ziaristă a pus pe fugă o bandă de hoţi

Profi-Piatra-Neamt

Într-un oraş în care subiectul infractorilor şi cerşetorilor minori este, de câteva luni, cap de afiş, un episod cu o jurnalistă de la un cotidian local arată că, până la urmă, “orice naş îşi are naşul”.

S-a întâmplat acum câteva zile, în apropierea supermarketului Profi din cartierul pietrean Dărmăneşti. Jurnalista a plătit la casă şi, fără să închidă geanta în care pusese portofelul, a ieşit din magazin. După doar câţiva metri s-a uitat în geantă şi a înlemnit: ia portofelul de unde nu-i! Ştiind locul în care îşi fac veacul găştile de hoţi minori, s-a îndreptat în acea direcţie. Pe o bancă, câţiva puradei îi inventariau portofelul. Jurnalista s-a apucat de ţipat la ei şi s-a îndreptat puşcă spre banca respectivă. Luaţi prin surprindere, hoţii au abandonat portofelul din care nu apucaseră să ia niciun şfanţ. Şi, spre bucuria ziaristei, şi-a găsit şi toate actele la locul lor.

Vesteanet

Nota Bene – Nu facem public numele jurnalistei din motive lesne de înţeles.

4 thoughts on “O ziaristă a pus pe fugă o bandă de hoţi

  1. Cred ca de acum acei „puradei” nu vor mai fura niciodata, dupa ce au trecut printr-o asemenea intamplare. 😐
    Intre timp alti hoti i-au furat acestui jurnalist stirile interesante, iar acum e nevoit sa publice stiri de rahat. Trist!

  2. Nenea Vinca, dar de ce nu ne spui cine e jurnalista asta care e nepoata lui Chuck Norris?

  3. Domule admin al Vestea net, de ce nu ne spuneti numele jurnalistei? Ce este lesne de inteles? Considerati ca aia de i-au furat portofelul pot sa-i creeze si alte probleme? ….. aaa, protectia identitatii! Domnule admin, mai bine ati fi cinstit sa spuneti ca este o stire din surse!

Lasă un răspuns