O studentă de la Medicină a câștigat Trofeul Festivalului de Folk de la Tîrgu Neamț! FOTO

Are 20 de ani, este studentă la Medicină (la Iași) și a fost cea care ieri a câștigat Trofeul Festivalului B-Zona Folk Tîrgu Neamț 2019. Se numește Ana Maria Filip iar prestația ei din cele două zile de concurs a convins juriul că este cea mai bună.

Studenta de anul 2 de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași. Vine dintr-o familie cu 3 copii: un frate este, de asemenea, student iar cel mic are doar un an și 6 luni.

Pasiunea pentru artă a Anei Maria vine cu siguranță și din familie. tatăl ei este nimeni altul decât preotul Marian Filip, președintele filialei ATOR Tîrgu Neamț dar și cel care a înființat și prin strădania căruia ființează cunoscuta ceată de Străjeri ai Cetății Neamțu’.

Decernarea premiilor a fost făcută ieri de către Geanina Fedeleș, administrator al orașului Tîrgu Neamț și de către Cătălin Chiței, administrator public al județului Neamț, festivalul fiind organizat de către Consiliul Județean Neamț și de către Primăria Tîrgu Neamț.

Prezent în public și în seara de deschidere (joi) dar și aseară, la închidere, primarul Daniel Harpa a preferat să nu urce pe scenă, spunând că nu dorește să apară interpretări aiurea legate de suprapunerea evenimentului cu campania electorală pentru europarlamentare.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns