O postare cu mâinile crăpate ale tatălui: „Până azi nu m-au interesat. Acum am înțeles cât respect le datorez părinților!”

O fotografie cât o poveste de viață.

Într-o țară în care mesajele despre părinți, bunici, pensionari sunt tot mai virulente (doar ei au votat prost mereu, ba cu PSD, ba cu PDL etc), în vremuri în care atacurile la „boșorogi” sunt considerate COOL, o puștoaică încă ne-majoră a postat ieri o fotografie și câteva rânduri care transmit o emoție aparte, subiectul fiind mâinile bătătorite ale tatălui ei.

Fiind o puștoaică oarecare – nu vreo vedetă din alea de pe canapelele unor emisiuni – și subiectul fiind atât de banal (ete na, mâinile lui tac-su!), evident că postarea nu a dat facebook-ul peste cap. Revelația fetei că și ea este cauza acelor mâini muncite și că înțelege cu atât mai mult ce înseamnă respectul datorat celor care au făcut-o, o cresc, o educă abia a strâns câteva zeci de like-uri.

Dar acele gânduri merită citite:

<<Acum o jumate de ora am avut puțin timp liber în care am stat cu tatăl meu. Dintr-o simpla coincidență, mi-au sărit mâinile lui în ochi. Ce-i drept, niciodată nu m-au interesat mâinile lui, pana azi, când am văzut acele mâini muncite și mi-am dat seama câte sacrificii fac părinții mei pentru a avea un trai bun! Sunt sigur[ ca mulți care văd aceasta postare au părinți cu mâini trudite si pline de bătături. Când am făcut aceasta poză, mi-am dat seama că părinții mei merita tot ce e mai bun. Deși uneori poate nu ne înțelegem, o sa le port respectul o viata. Mamă, tată… VA IUBESC!>>

Autoarea rândurilor atât de simple dar pline de atâta emoție se numește Ana-Maria Iosub, are 17 ani și este elevă la Grupul Școalr Economic din Piatra Neamț. Și, în timpul liber, activează și în trupa de dansuri a unui Ansamblu Folcloric din Piatra Neamț.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns