O pietreancă și-a pierdut mobilul în drum spre biserică

Un tânăr din Piatra Neamț a publicat pe contul personal de Facebook o postare în care cere ajutor pentru recuperarea telefonului mamei sale. Bărbatul explică faptul că smartphone-ul, un Huawei dual sim e de negăsit de ieri dimineață și că i-a căzut mamei sale din buzunar cel mai probabil în timp ce-și urca nepoții în mașină, în zona Dacia.
Ioan Andrei Manea spune că telefonul are valoare sentimentală și conține fotografii de familie foarte prețioase, cu atât mai mult cu cât erau singurele care-i alinau dorul de cei dragi, plecați peste mări și țări, în Marea Britanie. De altfel, doar cu acel telefon pietreanca putea ține legătura virtual cu familia sa aflată la mii de kilometri distanță.

Vin cu o rugăminte poate reușiți să mă ajutați! Mama și-a pierdut telefonul, un HUAWEI dual sim smartphone, cu cartela de Lycamobile – Marea Britanie. Avea o husă maro de tip toc din piele. Zona in care crede că l-a pierdut – Dacia. Cel mai probabil s-a intâmplat ieri dimineață (duminică) când a asigurat nepoții in mașina cu centurile de siguranță inainte să plece la biserică.
Telefonul are valoare sentimentală, amintiri in fotografii și in plus era legătura virtuală cu noi cei plecați peste mări și țări. Oferim recompensă! Avea și cont de Facebook, parola a fost schimbată ieri. Vă mulțumesc!”, scrie bărbatul în postarea sa.
Cine poate oferi relații pentru recuperarea telefonului este rugat să ia legătura cu pietreanul, pe contul său de Facebook.

Alex SÎRBU

 

Lasă un răspuns