O persoană în spital și patru incendii de la coșurile de fum necurățate!

INCENDIU - PITESTI
Patru incendii au avut loc ieri în județ din aceeași cauză – coșurile de fum necurățate de funingine. Primul a fost semnalat la ora 09.00, la locuința unui bărbat din comuna Români. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 9 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă de capacitate mărită din cadrul Detașamentului de pompieri Roman și o ambulanță SMURD.
În urma incendiului, proprietarul a suferit arsuri de gradul I la nivelul scalpului și a fost transportat de echipajul SMURD la CPU Roman. De asemenea a fost afectat și acoperișul casei confecționat din asterială de lemn și învelitoare de tablă și draniță pe o suprafață de aproximativ 5 mp”, a declarat slt. Maricel Bucur, din cadrul ISU Neamț.
După amiază, militarii au fost solicitați să intervină pentru stingerea altor trei incendii, ce au avut loc în doar două ore și jumătate la locuințe particulare din localitățile Bâra, Secuieni, Horia. 20 subofiţeri cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman au intervenit pentru stingerea celor trei incendii în urma cărora a ars funinginea din coșul de fum.

Alex SÎRBU

 

Lasă un răspuns