O maşină a Poliţiei Neamţ a luat foc în trafic, la Roman! Poliţiştii au cerut de nenumărate ori renunţarea la sicriele pe 4 roţi

O maşină a Poliţiei Municipale Roman din cadrul Poliţiei Judeţene Neamţ a luat astăzi foc, în trafic. Poliţiştii au tras maşina pe dreapta, au sunat la 112 si au reuşit să stingă focul până la sosirea pompierilor.

Culmea este că în ultimul timp mai mulţi poliţişti romaşcani au înaintat adrese şefilor în care reclamau starea dezastruoasă a unor maşini şi notificau acestora că refuză să mai folosească în patrulare astfel de autoturisme defecte.

Pe cei care şi-au permis să reclame, şefii i-au pus să patruleze pedestru şi, în continuare, „sicrile pe 4 roţi” sunt folosite de alte echipaje de Ordine Publică. Şi se întâmplă ca azi…

<<Nici daca o sa moara un politist, Doamne fereste, n-o sa fie tras la raspundere vreun sef „criminal” ! Cate sesizari sa mai fac ? Ce ar trebui sa se intample pentru ca managerii ucigasi de politisti sa plateasca pentru imbecilitatea lor infractionala ? Azi, pe la ora 10.00, una dintre autospecialele de politie din dotarea Biroului OP al Politiei Mun. Roman, pe care am refuzat sa mai fac serviciul de patrulare pentru ca e defecta si pune vietile politistilor in pericol, iar sefii s-au incapatanat sa o foloseasca la patrulare, a luat foc de la un scurt circuit produs in spatele banchetei. Politistii au simtit fum in habitaclu, au oprit imediat masina si au sunat la 112. Din fericire, pana la sosirea pompierilor, agentii de politie au reusit stingerea incendiului. Hai cu managementul de calitate in Politia Romana !>>, a declarat pentru Vestea, Ioan Cănărău, preşedinte Europol Neamţ.

De săptămâna trecută, la IPJ Neamţ au loc mai multe controale, fiind venite echipe de la IGPR şi de la Ministerul de Interne. Dincolo de hârtiile şi cifrele pe care cei din comanda IPJ Neamţ le pun în faţa celor veniţi în control, poate nu ar fi rău că inspectorii de la Centru să verifice concret şi felul în care sunt gestionate resursele. Că e una managementul din birou, cu raportări festiviste şi cu totul altceva felul în care, de multe ori, poliţiştii nemţeni sunt trimişi de şefii lor în teren.

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns