O familie în spital, după scandalul anului la Cut


Trei persoane din Cut, printre care și un adolescent de 16 ani, au ajuns vineri seară pe mâinile medicilor, după un scandal izbucnit în familie, informează Serviciul Județean de Ambulanță Neamț.
Totul ar fi pornit, se pare, pe fondul consumului de alcool. De la vorbe de duh, s-a ajuns în scurt timp la violență, lăsându-se cu geamuri sparte și ploaie de lovituri din toate părțile. La fața locului au ajuns în scurt timp poliția și mai multe ambulanțe, care au preluat victimele și le-a transportat la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Misiunea echipelor de salvatori a fost îngreunată și de faptul că victimele erau recalcitrante și înainte de a le fi acordat primul ajutor a fost nevoie ca protagoniștii să fie despărțiți.
Două dintre victime au suferit leziuni minore – plăgi superficiale prin înjunghiere – care nu le-au pus viața în pericol. Cea de-a treia s-a ales cu un traumatism cranio cerebral, ca urmare a loviturilor încasate. Două dintre ele au fost preluate de echipajele de terapie intensivă mobilă, iar cea de-a treia de un echipaj cu asistent medical. Toți au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț”, a declarat Mihaela Olaru, asistenta șefă de la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț.

.

Alex SÎRBU

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.