O elevă din Neamț, TROFEU DE EXCELENȚĂ, dintre 1260 de concurenți!

O elevă din Neamț a câștigat singurul TROFEU de excelență acordat la un concurs în care au fost 1260 de concurenți, tema fiind ”PLEIADA PERSONALITĂȚILOR NEAMULUI ROMÂNESC”. Eleva se numește Alessia-Maria Agherasimoae, este în clasa a 8-a la Liceul Particular Nr. 1 Piatra Neamț iar coordonator îi este preotul profesor Mihai Gabriel Capșa Togan. Eleva este din comuna Borlești, satul Ruseni.

„Nu am cuvinte! 1260 de candidați și un singur TROFEU DE EXCELENȚĂ. S-au afișat rezultatele CONCURSULUI INTERNAȚIONAL ”PLEIADA PERSONALITĂȚILOR NEAMULUI ROMÂNESC” Secțiunea I: Articole și creații literare. Trofeul de excelență se acordă elevei din clasa a VIII-a AGHERASIMOAE ALESSIA – MARIA de la Liceul Particular Nr. 1 din Bistrița, comuna Alexandru cel Bun, județul Neamț. Alessia te rog să primești cele mai sincere gânduri de apreciere, de susținere și de mulțumire din partea mea!”, este mesajul dat de preotul profesor Capșa Togan.

Preotul respectiv a mai apărut în Vestea într-o altă știre referitoare la faptul că făcea în mod gratuit pregătire pentru Bacalaureat cu elevii la Biserica din Sărata (Piatra Neamt), acolo unde slujește tatăl său de la care a luat tradiția preoției – Un slujitor al Domnului cheamă elevii la meditaţii gratuite pentru BAC!

 

Daniel VINCA

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns