O candidată îi bate obrazul lui Negelschi: „SPITALUL JUDEŢEAN, TRANSFORMAT ÎN PÂRGHIE ELECTORALĂ”!

O candidată de pe lista PMP Neamţ acuză faptul că mai nou şi Spitalul Judeţean Neamţ a devenit motiv de propagandă electorală şi că aşa-zisa resuscitare a unităţii sanitare este doar un subiect de faţadă, fără substanţă.

<<Vad ca tot se încearcă „resuscitarea „Spitalului Județean Neamt. Nu o sa fiu rea sa zic sincer ca orice instituție din Neamt este transformată pârghie electorala. Asta pana in alegeri, căci dupa se poarta „muțenia” si ” Ridicatul din umeri” . Așadar sa trecem la ale noastre . Stimați domni si doamne de la conducerea județului Neamt , din umila mea poziție de cetățean roman , am si eu o propunere pe care sper sa nu o catalogați drept atac . Daca nu suntem capabili sa repunem pe picioare instituțiile cu grad de interes 1 pt romani , si anume Spiatalele din județul Neamt , haideți sa facem schimb de experiența cu cei din Simeria care se pare ca au reușit ceea ce vouă va este imposibil . O localitate cu doar 13000 locuitori are un Spital de Stat ca in Occident si totul a fost posibil prin fonduri proprii cu un bun Managemant si probabil cu personal capabil . 
Va rog sa nu va ofensați de umila mea propunere>> – acesta este mesajul postat de Elena Didilă.

Ultima acţiune care ar putea fi considerată „de propagandă” la Spitalul Judeţean este chiar conferinţa de presă care a avut loc ieri la care – precauţie, monşer, nu cumva să fugărească cineva scamele de pe sacourile directorilor – au fost invitate doar o parte din redacţiile din presa locală.

Vestea a scris AICI – Negelschi şi Arsene, conferinţă de presă cu jurnalişti invitaţi pe ochi frumoşi! .
Un text foarte interesant a apărut şi pe siteul lui Radu Năstasă – AICI Norma de hrana sau cum sa hranesti pe hartie – unde este demonstrată cât se  poate de clar superficialitatea prezentării „realizărilor măreţe” de către managerul interimar Liviu Negelschi.

D.V.

cop-negelschi

Comentarii Facebook

3 thoughts on “O candidată îi bate obrazul lui Negelschi: „SPITALUL JUDEŢEAN, TRANSFORMAT ÎN PÂRGHIE ELECTORALĂ”!

 1. Stimata Doamna,

  V a rog sa ne comunicati care au fost initiativele Dvs. legate de SJUPN, deoarece intentionam sa valorificam orice opinie, dar mai ales actiune finalizata sau/si propusa.

  Va multumesc,
  Toate bune,
  Liviu Negelschi

 2. Imi cer scuze ca numele D-nei Didila nu are rezonanta in ceea ce ma priveste.
  O pot ruga respectuos sa ne comunice aportul, intentiile si efectul acestora in ceea ce priveste SJUPN?

  Multumesc,
  Cu respect,
  Liviu Negelschi

 3. Ca de obicei, unii oameni mazgalesc in spatiu, in ideea ca vor veni si altii sa -si arate impresiile, din afara e uosr sa dai cu bidineaua, va rog luati loc in fata.

Lasă un răspuns