Nunta perfectă! La Salonul-Restaurant Ayan!

„La Ayan mi-am făcut nunta. A fost perfect!”, „Aici am făcut petrecerea de logodnă. De vis” etc – asta vor spune peste câțiva ani sau chiar peste câteva luni cei care vor trece prin fața Hotelului Ayan din Piatra Neamț care tocmai anunță deschiderea celui mai nou Salon-Restaurant din oraș și din județ.
Cu o capacitate de 100 de locuri basic și de 150 per total, salonul este decorat și aranjat cu gust și cu stil, albul care predomină asortându-se parcă cu culoarea rochiei mult visate de orice fată care își găsește alesul.
Mirii care își pregătesc nunta, odată intrați în acest spațiu nu vor mai fi interesați să vadă altul. Coloanele, luminile, pardoseala și tavanul cu efect de semi-oglindă, mobilierul, candelabrele și toate celelalte elemente de design transmit un singur mesaj: e locul perfect pentru nunta ta!

Evident că și alte evenimente importante – aniversări, cumetrii, onomastici, petreceri corporate etc – pot fi organizate aici și – garantează gazdele! – vor rămâne ca amintiri de neuitat.

Dar cine sunt gazdele? E vorba despre o familie tânără, Dan Crăciun și soția sa Andra. Investitori în domeniul Horeca, cu 3 facilități de cazare amplasate în zona Ursuleți – Piatra Neamț, Andra și Dan și-au urmat visul ca la Hotelul Ayan să realizeze și acest salon-restaurant creionat ca în visele lor. Iar cei care le-au fost clienți până acum în cele 3 facilități de cazare – Hotelul Ayan, Pensiunea Ianis și Roial Spa – știu că deviza celor doi îmbină ideea de calitate cu atenția la detalii.

Bucătăria – realizată după cele mai noi și pretențioase cerințe – va oferi, atât la petreceri cât și în funcționarea ca Restaurant a la carte – bucate tradiționale românești dar și specialități italiene. Iar bucăria și servirea presupun o adevărată echipă care va fi la dispoziția invitaților: 2 bucătari (plus ajutor de bucătar) și 6-8 ospătari. Meniurile pot fi personalizate, la cererea clienților.

Conceptul salonului este perfect adaptabil oricărui scenariu de nuntă sau petrecere. Iar locurile de cazare (65) din hotel sunt, de asemenea, un detaliu foarte important pentru cei care au invitați care vin mai de departe, din alte județe sau chiar din străinătate. Inclusiv pentru mirii care vor avea o cameră a lor, pe care o pot folosi înainte de nuntă dar și să se odihnească a doua zi, după o petrecere epuizantă.

„Realizarea acestui salon-restaurant a plecat de la ideea de a le oferi musafirilor noștri o nuntă de poveste, un eveniment de neuitat. Chiar ieri ne-a vizitat un viitor cuplu și, în momentul în care a pășit în salon, domnișoara a spus: <Da! Aici! Aici vreau să fiu mireasă, să fie nunta noastră!>. Și, spre surprinderea mea – recunosc, plăcută – a schițat câțiva pași de dans, de vals… Vă spun sincer, am rămas fără replică și, în sinea mea, le-am mulțumit încă o dată tuturor furnizorilor și partenerilor noștri, inclusiv specialistului în decorațiuni, care au contribuit la realizarea salonului.
În esență, ceea ce oferim noi este înscris în ideea de management al calității și al detaliului pentru că știm că, la un astfel de eveniment, orice amănunt își are importanța sa.
E un salon de poveste care garantează un eveniment de poveste”, a precizat Dan Crăciun.

Ad.V.
Foto – Ayan
Cover – vestea

 

Lasă un răspuns