Nunta anului pe Valea Bistriţei! Poliţista Brânduşa „răpită” de jandarmul Nicu şi ceata de 70 de motociclişti!

„Aşa nuntă mai rar”, au spus cei care au văzut, de la Zăneşti până la Piatra Neamţ, alaiul de motociclete care însoţea mirii, naşii, socrii etc spre Biserică şi starea civilă.

După datină, mireasa Brânduşa a fost luată din cerdacul casei părinteşti de mirele Nicu şi ceata lui. Iar dacă mireasa este proaspătă poliţistă, mirele este jandarm şi „general” în una din cele mai importante „armate” din Neamţ, cea a motociliştilor de la Carpat Bikers MC.

Cununia civilă a fost oficiată în faţa Primăriei Piatra Neamţ, la umbra Turnului lui Ştefan cel Mare, cea religioasă în Biserica Domnească. Respectând tradiţia, motocicliştii au avut pe ei celebrele veste de piele, îmbrăcate peste cămăşi albe sau peste cămăşi tradiţionale populare. Iar herghelia celor 70 de motociclete a stat cuminte, pe laturile Curţii Domneşti, aşa cum şi la Zăneşti au flancat strada socrilor mici.

Apropo de socru mic, jandarm pensionar şi şeful Poliţiei Locale Roznov, Nelu Dumitriu a exersat astăzi, din postura de socru mic, adevărul unui şlagăr al trupei Holograf (ăla cu „Şi băieţii plâng câteodată”…). Şi apropo de muzică, în noaptea asta, la locul faptei (cu „balul, masa şi felicitările…”), în cortul de la Rediu Club Olimpus, printre invitaţi ajunge şi Costi Adam, nimeni altul decât solistul de la Phoenix (însoţit, probabil, şi de alţi colegi de trupă). Costi Adam este un vechi prieten al motocicliştilor de la Carpat Bikers şi nu putea lipsi de la nunta prietenului său care, în ceata cailor putere din Neamţ este cunoscut drept Nicu Diesel.

Mai jos câteva fotografii culese de pe facebook:

D.V. / sursa foto – facebook

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Nunta anului pe Valea Bistriţei! Poliţista Brânduşa „răpită” de jandarmul Nicu şi ceata de 70 de motociclişti!

  1. Foarte tare!Nunta de argint ii prinde cu pensie de serviciu de macar 1200 euro de caciula!La mai mare!Nu stiu cum se face, dar meseriile astea se lasa mostenire, foarte putini din afara „sistemului” au sanse sa intre la politie ori jandarmerie…Sigur e vorba de pregatire…

Lasă un răspuns