Numire politică! Micu, Suleymanul Handbalistelor, numit de Arsene director la Spital!

Lucian Micu (primarul demis al Romanului și numit de cunoscători „Suleymanul Handbalistelor” pentru perioada în care era viceprimar și conducea și echipa de handbal) este, de astăzi, noul manager al Spitalului Județean de Urgență Neamț, informația fiind făcută public chiar de el.
Numirea exclusiv politică decisă de Ionel Arsene, președintele CJ Neamț (instituția care patronează Consiliul Județean Neamț) vine ca o răsplată pentru cel care, imediat după ce a fost demis de prefect (pe baza unei sentințe a Înaltei Curți) a trecut de la PNL la PSD, fiind anunțat drept candidat (pentru a maximiza șansele președintelui CJ de a obține un nou mandat). Candidatura lui Micu a fost infirmată și de BEC, și de BEJ și de instanțe dar acesta nu s-a dezlipit de speranța un job de șef pe bani publici, astfel că Arsene i-a îndeplinit dorința…

Micu apare ca o verigă dintr-un lanț interesant de numiri pe criterii ciudate ale directorilor de SJU care s-au perindat prin funcții în Epoca Arsene. Unul dintre aceștia este medicul Florin Apostoae, adus de la Tîrgu Neamț și căruia fix când a ajuns la Piatra Neamț i-a bubuit în presă (via Libertatea) un scandal de toată frumusețea: o înregistrare audio arăta cum acesta încerca că impresioneze o asistentă voluntară, povestindu-i despre amantele sale și numărul colosal de orgasme cu care le binecuvânta. De aici și eticheta de „Apostoae, Împăratul Orgasmelor”.

Cât de (in)competent este Micu poate aprecia fiecare: finalul mandatului său de primar a fost marcat și de insistența de a obține un credit, cu care a îndatorat grav Primăria, banii fiind cheltuiți mai ales pentru a pune pavele și borduri.

 

Daniel Vinca

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.