Nume interesante în listele de candidaţi pentru CA-urile de la firmele Primăriei! Foşti consilieri, şefuleţi sau executanţi de la partide, rubedenii…

Nume foarte interesante în tabelele cu rezultatele evaluării celor amatori de funcţii în CA-urile de la firmele Primăriei Piatra Neamţ. Foşti consilieri judeţeni, foşti consilieri locali, diverşi şefuleţi de pe la unele partide sau executanţi apreciaţi mai ales prin campanii electorale, rude ale celor de mai sus au candidat pentru a face parte din aceste Consilii de Administraţie de la Locativserv, Parking, Publiserv sau Salubritas.

Iar dacă unii dintre ei şia-u dovedit calităţile politice trecând prin mai multe partide, şi în cazul „caşcavalului” de la firmele Primăriei au bifat mai multe opţiuni, candidând pentru mai multe CA-uri. Vezi mai jos lista în care Comisia de examinare a centralizat toate aceste dorinţe:

Evident că au urmat concursurile unde au fost obtinute note de la 88,58 pct la 30 pct, situaţie care sugerează că nota maximă posibilă ar fi fost 100. Comparând cu sistemul de notare de la 1 la 10, putem spune că prin faţa Comisiei au trecut şi candidaţi care au obţinut note aproape de 9 dar şi candidaţi care voiau să decidă soarta acestor societăţi de la nivelul unor competenţe de nota 3.
Mai jos, notele şi clasamentele obţinute pentru fiecare din cele 4 firme ale CL Piatra Neamt:

Urmează acum ca AGA de la fiecare societate să numească membrii corespunzători pentru fiecare CA în parte. Mai întâi, aceste rezultate vor fi supuse aprobării în şedinţa ordinară de CL care are loc joi, 26 octombrie, de la ora 15.

Procesul realizării concursurilor de mai sus a fost unul serios organizat, după cum relevă documentele ataşate proiectului 13 de pe ordinea de zi. Vezi mai jos toată documentaţia din spatele acestui proiect:

D.V.

Lasă un răspuns