Nume greu din PSD anunță posibil candidat la Primărie în 2024: Florentina Moise!

Florentina Moise ar putea fi candidatul PSD pentru funcția de primar de Piatra Neamț, în 2024, a declarat consilierul județean Alin Antochi aseară, la emisiunea Vestea Tic-Tac (vezi mai jos la minutul 45.09).

„Am încredere că la Piatra se poate face o răstunare, în sensul că să avem primar PSD peste 4 ani. Și aici chiar sunt încântat de activitatea pe care Flori (N.R. – Moise) a făcut-o aici la Piatra Neamț și mă gândesc la modul foarte sincer că poate fi o cadidată de primar pentru 2024. Eu îi doresc oricum succes și sunt convins că poate coagula o echipă foarte bună în jurul ei”, a spus Alin Antochi după ce precizase că tot în 2024 și la Roman PSD ar putea cștiga funcția de primar dar fără să menționeze un candidat pentru al doilea municipiu nemțean.

Pentru cei care cunosc ce înseamnă organizare și promovare politică („campania începe a doua zi după alegeri”, spune o cutumă occidentală), e greu se crezut că Alin Antochi a dat accent spre numele Florentinei Moise așa, ca din întâmplare. Tradiția spune că prin astfel de pretinse scăpări ori începi branduirea unei candidaturi ori testezi piața. Mai ales că, în toată emisiunea de o oră, numele președintei PSD Piatra Neamț a fost singurul menționat, în pespectiva alegerilor din 2024, lângă apelativul „candidat”.

Altfel, Antochi și-a lăudat și alți colegi. Pe deputata Oana Bulai (pentru victoria de la parlamentare de la Roman și pentru felul în care amândoi fac echipă la conducerea organizației romașcane), pe consilierii județeni Bourceanu, Pușcașu și Munteanu, pe directoarea Carmen Nastasă de la Centrul pentru Cultură (strict pentru actul de management), pe primarii din fostul Colegiu 6 pe care îl coordonează și, evident (de vreo câteva ori în emisiune!) pe șeful PSD Neamț, Ionel Arsene.

 

D.V.

 

Lasă un răspuns