Nume grele la concursul foto „Atracții turistice și locuri inedite din județul Neamț”

atractie

Concursul de fotografie „Atracții turistice și locuri inedite din Neamț” a luat amploare, fotografi de renume sunt deja inscrisi, precum: Alexandru Nita, Andreea Ionascu, Ciprian Cobuz, Maia Outdoor – Vlad Luncanu, Ovidiu Slatineanu, Ioana Vacarasu, Daria Virbanescu, Vlad Harabagiu, Carmen Ungureanu, Ionut Rusu, Sava Cosmin-Constantin, Bianca Olivia-Nita, Mihai Marian, Valesecanu Vasile, Ciocan Marius-Mihai, Andrei Lucian, Livia Busuioc, Adrian David. Ei ne vor garanta o expozitie de fotografie inedita in Piatra-Neamt la Galeria Era in data de 21 noiembrie 2014, in incinta elegantului Hotel Central Plaza, la care va invitam sa participati, sa apreciati arta fotografica in minunatiile judetului nostru Neamt.

Mai sunt 4 zile de inscrieri, intrucat pe 15 noiembrie inchidem aceasta etapa, lasand timp membrilor juriului sa delibereze pana pe 21, ora 18, cand ne vom intalni la mult asteptata expozitie de fotografie. Nu uitati sa dati like fotografiilor preferate postate in albumul de pe pagina oficiala de facebook „Rotaract Piatra Neamt”, acestea reprezentand 20% din punctajul final. Primele 3 locuri cu acordul fotografilor detinatori, vor fi licitate la „Balul de Caritate Marile Sperante” ce urmează a fi organizat de către Clubul Rotaract Piatra Neamț, având drept scop strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă.

Andrei Ceobanu – managerul acestui proiect a declarat: „Concursul începe să capete contur iar evoluția sa de până acum este una favorabilă. Sunt bucuros să văd că din ce în ce mai multă lume este interesată de acest proiect. Până în momentul de față avem înscriși în concurs 18 participanți ce ne-au descrețit frunțile cu fotografiile lor superbe.
Observând evoluția concursului de până acum, eu personal cred că expoziția de fotografie de pe 21 noiembrie va fi una deosebită, ce nu trebuie ratată”

Ne vedem pe 21 noiembrie la Galeria Era in incinta Hotelului Central Plaza!
Persoana de contact: Georgiana Brasoveanu – Responsabil PR Rotaract Piatra-Neamt, tel. 0743559678

 

 

Lasă un răspuns