NU UITAȚI! Faceți provizii de apă în cratițe și ligheane! Mîine se ia apa în 3/4 din Piatra Neamț!

Astăzi e ultima zi în care toți pietrenii au apă la robinete, înaintea intervenției la avaria la conducta magistrală anunțată pentru mine dimineață la ora 9.

Apaserv a anunțat că problema ar putea dura 22 de ore (până miercuri la ora 7 dimineața) așa că dacă nu vreți să aveți surprize dimineață (când, previzibil, mii și mii de pietreni vor umple lighene, oale, căzi de baie cu apă), fîceți-vă provizii din această seară.

Publicăm din nou anunțul făcut de Apaserv acum câteva zile:

<<”Compania Județeană APA SERV S.A. Neamț anunță beneficiarii săi că, pentru remedierea unei avarii apărute la magistrala de aducțiune M1 de pe strada Petru Movilă, va furniza apă cu presiune redusă putându-se ajunge la sistarea totală, în ziua de  MARŢI 18 septembrie 2018 începând cu ora 09:00 până MIERCURI, 19 septembrie 2018, ora 07:00, îurmătoarele zone:
– în municipiul Piatra Neamţ;
– în comuna Alexandru cel Bun.
NU VOR FI AFECTATESpitalul Județean, Spitalul Bisericani şi cartierul Mărăţei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim tuturor beneficiarilor noștri pentru înțelegere.” >>

V.N.

sursa foto POG

Comentarii Facebook

One thought on “NU UITAȚI! Faceți provizii de apă în cratițe și ligheane! Mîine se ia apa în 3/4 din Piatra Neamț!

  1. Am citit undeva ca se opreste si gazul..
    Mai baieti, da va sincronizati nu gluma, daca se opreste si aerul……hai ca se poate.
    A, interventie la magistrala de 800 ? Pai, baietii ce ati venit ,,cinstit,, la conducerea companiei, pentru a performa, desigur intru binele ,,dragilor mei nemteni,, cum obisnuieste sa se exprime tatucul vostru si cifrele vorbesc de la sine(daca mai performati asa, o legati de gard 100%), apelati la Pacala, specialistu care cu sau fara costum national , a mai rezolvat odata acea magistrala, de vi s-a uscat gura….
    p.s. ce mai convocare a facut candva intr-o sambata la cj o conducatoare cu prilejul avariei la aceeasi magistrala ,ce mai spectacol a fost (poate cineva din presa gaseste filmuletul) Acum linisteeeee?? A,da, conduc ,,ai nostri,,

Lasă un răspuns