„Nu funcționează ventilatoarele la Spitalul Lețcani!” Chiar PSD-istul Popa acuză…


Circ non-stop la Spitalul Lețcani unde în tip ce unii acuză că îngheață pacienții de frig în saloane (din cauza ușilor care stau deschise, pentru ventilație), alții arătă cu degetul și spun că această situație se datorează faptului că nu funcționează ventilatoarele de aer din interiorul containerelor.
Iar cel mai nou acuzator este nimeni altul decât senatorul PSD Maricel Popa (ex presedinte CJ Iași), cel care a citorit această făcătură de spital îmrepună cu Ionel Arsene de la Neamț.

„Senatorul PSD Maricel Popa acuză că ventilatoarele din spitalul mobil de la Leţcani nu sunt folosite, în timp ce uşile unităţii medicale stau deschise, inclusiv pe timp de noapte”, scrie Ziarul de Iași.

„Sunt 120 de ventilatoare în spital, toate închise. Și astă-noapte ușile de acces în spitalul mobil au stat deschise, iar ventilatoarele de pe holuri, închise”, a spus parlamentarul, care a trimis şi mai multe fotografii pe adresa ZDI.

În replică, Alina Popa, directorul Euronest, admite că au mai fost variații de temperatură, pe care le pune pe seama faptului că ușile de acces stau deschise. Pe de altă parte, ea spune că ventilatoarele instalate pe holurile spitalului trebuie să funcționeze – mai ales cele de lângă saloanele ATI.

Surse neoficiale din lumea medicală ieșeană spun că echipa de la Armată care gestionează acum Spitalul înpreună cu cei de la ISU nu ar porni ventilatoarele de teamă să nu supraîncarce consumul și astfel să se ajungă la o nouă avarie pe partea electrică.

D.V.

2 thoughts on “„Nu funcționează ventilatoarele la Spitalul Lețcani!” Chiar PSD-istul Popa acuză…

  1. Repet , cei doi ,,autori,, si comisia care a semnat receptia ar trebui ,,internati,, in prima faza acolo , minim doua saptamani dupa care , functie de cum se simt , ,,internati,, unde trebuie numai ca cei care se ocupa cu asa ceva, i-au acordat unuia din acesti smenari , 37 de amanari ! Scapa cine poate oameni buni….

  2. Si APV-istii sunt la fel de cretini ca si cei de la ISU!Cum adica, nu pornesc ventilatoarele ca sa nu incarce instalatia electrica?!Sunt dusi cu capul?!Sa puna un transformator si cabluri mai groase, daca asta e problema!

Lasă un răspuns