Noul stareţ este un ucenic al Părintelui Antonie: Părintele Nicolae Dănilă! Un nou început la Mănăstirea Giurgeni!

Noul stareţ al Mănăstirii Giurgeni din Neamţ este Părintele Nicolae Dănilă care astăzi a fost instalat, de drept, în însărcinarea de a duce mai departe munca şi opera creştină a lui Antonie Jeflea, cel care în urmă cu o lună şi jumătate, pleca la Domnul.

Stareţul Nicolae a fost instalat oficial în funcţie chiar IPS Părintele Ioachim, după ce Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului a săvârşit şi Sfânta Liturghie, în a doua zi de Paşti, la Mănăstirea Giurgeni. „Un nou început la Mănăstirea Giurgeni…”, anunţă pagina de facebook a Protopopiatului Roman.

Părintele Nicolae este un ucenic al Părintelui Antonie şi a fost cel care s-a ocupat de înmormântarea fostului stareţ dar a şi coordonat activitatea obştei mănăstireşti după trecerea la cele veşnice ale Părintelui Antonie.

În acele zile de durere şi doliu pentru obşte dar şi pentru toată creştinătatea din zonă, Părintele Nicolae povestea cum Părintele Antonie i-a anunţat dinainte pe vieţuitării lăcaşului că el va pleca din această lume: Stareţul interimar de la Giurgeni: „Părintele Antonie a anunţat obştea mănăstirii, cu câteva luni înainte, că pleacă la Domnul!” 50 FOTO

D.V. – sursa foto: Protopopiatul Roman

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns