Noul șef PNL Neamț despre cazul Liciu: „Derapaj grav! Trebuie să-și piardă calitatea de membru de partid!”

Noul președinte al PNL Neamț transmite un mesaj clar către acei liberali nemțeni care cred că dialogul cu cetățenii, cu adversarii sau cu presa trebuie să se bazeze pe insulte. Pornind de la cazul Cristian Liciu (consilier local și șef al organizației PNL din comuna Războieni), senatorul Eugen Țapu a declarat că el nu tolerează astfel de replici abjecte și că resectivul trebuie să plece nu doar din funcția de ales local ci și din cea de membru de partid.

<<Eu nu am vrut să încep primul Birou județean cu sancțiuni, dar vă asigur că în viitoarele ședințe vom sancționa orice derapaj. Iar domnul Liciu a avut un derapaj foarte grav acolo, pentru care, după părerea mea, trebuie să-și piardă și calitatea de membru de partid nu numai cea de consilier local la Războieni>>, a punctat Țapu în conferința de presă de azi atunci când a fost întrebat de jurnaliști despre subiectul respectiv.

PNL Neamț a avut aseaă prima ședință de Birou Politic Județean și, din ce a spus Țapu, de acum frecvența acestor întâlniri ca fi de „una la două săptămâni”, deci cazul Liciu urmează a fi tranșat cât de curând.

Reamintim că într-o discuție purtată prin intermediul mesageriei facebook, Liciu a transmis un mesaj absolut abject unui cetățean care și-a permis să-l critice.

V.N.

Lasă un răspuns