Noul CA, neînregistrat la Registrul Comerțului, ședință-comando pentru execuția directorului Locativserv!


Nebunia totală Locativserv, unde un nou CA numit acum o oră, care nici nu a fost înregistrat la Registrul Comerțului (procedură supusă contestației în instanță) vrea să pună în operă scopul pentru care a fost inventat: demiterea directorului Jănel Iosub.
Noii membri ai acestui CA (neînregistrat la RC) sunt Iftimie Cătălin Lucian, Ioan Damian (fost secretar PPDD, fost secretar PMP…) și Monica Ghineț (fost jurnalist, comunicator PNL Piatra Neamț).
Ședința noului CA (neînregistrat la RC) este anunțată pentru ora 15.00 și intenția de a-l demite pe directorul Iosub arată că de fapt scopul anunțat public de majoritatea din jurul PNL (eficientizarea societății etc.) trece în plan secund față de intențiile reale care vizează doar preluarea politică a controlului firmei, care, pentru unii, ar putea deveni un izvor care să alimenteze diverse interese.

Vom reveni.

D.V.

3 thoughts on “Noul CA, neînregistrat la Registrul Comerțului, ședință-comando pentru execuția directorului Locativserv!

 1. Domnu’ Vinca, bag seama că nea Caisă ăștia, practic niște neica nimeni ai politicii nemțene nu cunosc deloc legea și o sfidează după bunul lor plac. Pe lângă acest lucru, ne sfidează și pe noi cetățenii urbei. Doamne, ce mi-e dor de uninominal! N-ar mai fi atâția neaveniți și (aici, preț de vreo 7 cuvinte mă autocenzurez) *******, care cică ne vor binele! Ei vor numai binele lor meschin și personal!!

 2. Pai, a fost uninominal la Parlament si situatia nu a fost mai buna.Degeaba este uninominal daca partidele propun tot niste muhaiele!

 3. Sistemul mafiot PDL/PNL-PMP in actiune.

  Dupa ce au distrus cu hotii orasul Piatra Neamt,pe fondul unei populatii de analfabeti care ia votat,au inceput sa se bata pe resturile din bugetul devalizat al Primariei.

  Asta se intimpla cind cei care voteaza in Piatra Neamt in proportie de 80% sunt manelisti si prosti gramada.

  Drept rezultat,in CL ai 80% manelisti si prosti gramada.

  A se vedea poza de mai sus.

  Alte comentarii sunt de prisos.

Lasă un răspuns