Noua Piatra, ca Sectorul 1! Pubele pline, gunoaie pe lângă ele!

Un nou detaliu marchează actuala administrație din Piatra Neamț: gunoaiele din jurul pubelelor. Uneori e vina exclusivă a unor cetățeni, alteori e vina firmei care ridică gunoiul (poate și a administrației, că nu pune piciorul în prag) și, probabil că sunt și situații în care culpa e mixtă.

Imaginea de mai sus (și mai avem vreo 4 similare) este de ieri (sâmbătă, 24.07.2021) de la o zonă de sheltere (țarcuri de tablă pentru pubele) din cartierul Precista (lateral de noul Kaufland de pe strada Bistriței). La prima vedere ești tentat să îi critici doar pe cetățeni dar alte imagini, tot de acolo, arată că unele pubele sunt pline ochi:

„Avem țânțari, muște, căpușe, gândaci, mai nou și șobolani. Încet-încet ajungem ca în sectorul 1, unde diverse mafii sunt susținute ba de PSD și PNL, ba de USR”, a punctat cititorul Vestea care ne-a trimis aceste imagini.

D.V.

3 thoughts on “Noua Piatra, ca Sectorul 1! Pubele pline, gunoaie pe lângă ele!

  1. ” este de ieri (sâmbătă, 25.07.2021) ” La mine ieri sambata a fost 24.07.2021 !

  2. sambata este singura zi cand nu se face serviciul de colectare deseuri…

  3. Probabil, sambata nu ridica nimeni gunoiul, ceea ce nu este normal.In al doilea rand, nu sunt foarte sigur ca nu mai era loc in containere.Unora le-a fost mai usor sa la se gunoiul in gura pubelei (asa se spune in romana la „shelter”) sau sa il arunce pe jos.In concluzie: asa cetateni, asa primar, asa servicii!

Lasă un răspuns