Nou șef ales la PMP Piatra Neamț. Este tot… Cristian Sauciuc!

Cristian Sauciuc a primit ieri votul colegilor din PMP Piatra Neamț pentru a fi președinte al organizației locale, pentru încă un mandat.

„La conferinta de alegeri a organizatiei PMP Piatra Neamt, au participat ca invitati si domnul Adrian Pițigoi, secretar general adjunct al PMP,  domnul Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț și Neculai Preda președintele PMP Târgu Neamț.
Noua echipă își propune să construiasca o echipă puternica la Piatra Neamt, să se implice în dezvoltarea municipiului reședință de județ și în creșterea bunăstării pietrenilor.
Partidul Mișcarea Populară se conturează ca o alternativă credibilă atât la guvernarea locala cât și națională”, menționează un comunicat remis de PMP Neamț.

„PMP Piatra Neamț a reconfirmat și la ultimele alegeri că este și rămâne o organizație importantă a PMP Neamț, că avem forța și dorința și puterea de a conta în fața electoratului pietrean. Voturile primite atât pentru Consiliul Local cât și pentru Consiliul Județean, chiar și cele de la alegerile generale când PMP nu a obținut scorul dorit dar la Piatra am scos un scor peste media mațională) ne arată că suntem pe un drum bun. Evident că ne dorim să îmbunătățim și munca și rezultatele și suntem convinși că așa va fi, având și sprijinul și colaborarea organizației județene care, de asemenea, este în prima parte a clasamentului intern din partid”, a declarat Cristian Sauciuc, în exclusivitate pentru Vestea.

Lista completă a noii echipe de conducere PMP Piatra Neamț:
PREŞEDINTE– SAUCIUC CRISTIAN
Secretar general –  PASCARU LĂCRĂMIORA
Secretar general adjunct– CHIHAI CARMEN
Vicepreşedinți:
 –APETREI GEORGE
– CHITIC DRAGOȘ VICTOR
– OPRIȚĂ VASILE
– ȘERBAN VALENTIN
–TATOMIR ALINA-MIHAELA
–TILEA ANDREI

Vicepreşedinți de drept:
Președinte Organizația de Femei – GAVRILUȚĂ MIHAELA
Președinte Organizația de Tineret- COJOCARU-IFTODE GEORGIANA
Președinte Organizația de Seniori – STROI VASILE 

Secretari executivi:

– ARMEANU CONSTANTIN – GABRIEL
– CIOBOTARU FLORIAN
– IACOB MIHAELA
– ORGHIDAN SERGIU-IOAN
– TRĂSNEA MARIUS – BOGDAN
– ZAMĂ VIOREL

V.N.

Lasă un răspuns