Nou președinte la ALDE Piatra Neamț! Ciprian Enache revine în politica de linia întâi!

După aproape 4 ani în care a dispărut din  prim-planul vieții politice nemțene, Ciprian Enache revine în forță. În funcția de președinte interimar al organizației ALDE Piatra Neamț, poziție care, evident, poate genera diverse ipoteze, mai ales în pespectiva unui an în care sunt două runde de alegeri din care prima cu alegeri locale…

Ciprian Enache a fost numit în această funcție la finele lunii decembrie de către Biroul Politic Teritorial ALDE Neamț, în unanimitate, într-o ședință condusă de chiar Ion Asaftei, președintele ALDE Neamț.

Noul președinte ALDE Neamț are un CV politico-administrativ destul de consistent. A fost Președinte PDL Tineret Neamț, consilier la Cabinetul Președintelui CJ Neamț, director al Direcției de Administrare a Parcului Național Ceahlău și a avut și două capete de mandat de consilier județean (din partea PDL, respectiv a PNL, după fuziunea PNL-PDL).

Are 40 de ani, este căsătorit, are 3 copii (un băiat și două fete). Acum activează în economie, având două firme de producție: o făbricuță de ulei presat la rece (la Săvinești) și o microfermă cu vaci pentru carne (la Girov).

„Venirea domnului Ciprian Enache în rândurile noastre și numirea lui în fruntea echipei de la Piatra Neamț este un câștig pentru ALDE. Vorbim de un familist, cu experiență și în administrație dar și afaceri, un bun român care știe care sunt durerile cetățenilor. Doresc succes și lui dar și colegilor din echipa de la ALDE Piatra Neamț, mai ales că un prim examen, alegerile locale, urmează foarte curând”, a declarat Ion Asaftei.

„Revin în politică cu aceeași dorință de a putea determina schimbări în bine pentru cetățeni. Am stat câțiva ani pe margine dar am ajuns la concluzia că nu putem determina schimbări majore din tribună ci trebuie să intrăm în teren dacă vrem să contribuim la un meci care să fie în interesul cetățenilor. Venirea mea în ALDE o văd ca pe un gest normal, în condițiile în care eu sunt, structural, un om de dreapta și , fără a dori să supăr pe cineva, dar nu mă mai regăseam în PNL Neamț. Anunț pe această cale că porțile ALDE Piatra Neamț sunt deschise pentru toți cei care, asemeni mie, vor să schimbăm ceva în bine în țară, în județ, în municipiul Piatra Neamț, pentru cetățeni, pentru copiii noștri”, a punctat Ciprian Enache.

 

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Nou președinte la ALDE Piatra Neamț! Ciprian Enache revine în politica de linia întâi!

  1. Alt PDL-ist …Probabil, la Piatra Neamt nu vom putea alege decat dintre slugile lui Pinalti!

Lasă un răspuns