Nou antrenor la Ceahlăul: ZE MARIA!

ze maria

Avocatul italian de 42 de ani 04, deţinătorul pachetului majoritar de acţiuni la gruparea de sub Pietricica, a făcut deja primele schimbări la Ceahlăul.

Conform site-ului italian Tutto Lega Pro, Massone a conturat staff-ul Ceahlăului şi a reuşit perfectarea primului transfer, anunţă şi prosport.ro.
Riccardo Ronca, ultima dată la Salernitana, va fi noul director general, Renzo Rossi (ex-Steaua,
 CFR Cluj, Rapid) va fi director sportiv, iar antrenor principal a fost desemnat fostul internaţional brazilian de 40 de ani Ze Maria (25 de selecţii în seleção) fotbalist cu multe sezoane importante în Serie A ca jucător la Parma, Perugia şi Inter.

Primul transfer din rândul jucătorilor este mjlocaşul central de picior drept Francesco  Mirko Velardi -26 de ani crescut de Palermo care a mai jucat la Parma, Monza, Como şi Foggia. 

Întrebat dacă nu se teme de retrogradare cu Ceahlăul, Angelo Massone a fost ferm: ”Nici gând. Mai mult, suntem motivaţi şi pregătiţi. Pentru noi este o mare responsabilitate, dar aceasta e frumuseţea fotbalului: să lupţi pentru un obiectiv.
Momentan, în acest an nu avem alt obiectiv decât rămânerea în prima ligă. Dar din următorul sezon vom pune bazele unei echipe care să se bată la locurile de cupe europene. Avem o mulţime de jucători italieni în vizor, dar vrem să-i valorificăm şi pe cei români, pentru că mustesc de talent”, a dezvăluit Massone, care a confirmat că-l va aduce pe fostul jucător al Parmei, Perugiei şi Interului, Ze Maria, ca antrenor: „Este o legendă a fotbalului. Are o mare dorinţă şi un excelent potenţial. L-am ales cu entuziasm. A făcut lucruri mari ca fotbalist, va face şi ca antrenor”.

One thought on “Nou antrenor la Ceahlăul: ZE MARIA!

  1. cind scrieti cu litere mari verificati ce scrieti sau le pocnititi asa …. la plezneala???? RENZO ROSSI noul director sportiv al CEAHLAULUI!!! Mi se pare mai potrivit ! Toata lumea se priepe la fotbal??!!!

    Admin: Am corectat. Multumim de corectura!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.