Norocel candidează iar la Roman. REVANŞA 2.0! „Am de apărat cele 132 de voturi!”

Afişul lui Norocel la alegerile locale din 2016

Campanie electorală pentru alegerile anticipate de la Roman devine tot mai interesantă. George Norocel Harabagiu îşi alătură numele celor 3 candidaţi deja anunţaţi (PSD, USR şi PNL) şi, din postura de independent dinamizează un proces electoral care părea croit în spiritul „marii familii romaşcane”.

„Am fost determinat să candidez de faptul că la Primăria Roman candidat nu este domnul Micu. Sunt destul de abil şi de hârşit ca să înţeleg că mă voi lupta în această campanie tot cu primarul din umbră Dan laurenţiu Leoreanu. Ziua Judecăţii se apropie. Îi transmit lui Leoreanu că urmează episodul 2, Revanşa”, este prima declaraţie publică dată de Norocel din postura de potenţial candidat.

Cât priveşte faptul că administraţia romaşcană şi PNL Roman preferă să lucreze doar cu „presa de casă” ignorând presa judeţeană (vezi AICI – PNL Roman sfidează presa judeţeană. Micu anunţat candidat doar jurnaliştilor din “judeţul-speranţă”!), Harabagiu a ţinut să sublinieze că „Dacă unii sunt deranjaţi de presă şi de ideea de transparenţă, nu-i problemă. Mă duc eu peste ei…”.

Jurnalistul-candidat independent a subliniat şi că – precum cavalerii de odinioară care se duelau în numele onoarei, dacă nu a lor, a domniţelor – că „Îmi voi apăra cele 132 de voturi luate în vara lui 2016, indiferent de candidat. Am o obligaţie morală în faţa celor care m-au votat, trebuie să arată că parteneriatul nostru contează”.

Condiţiile specifice de acum pentru campania şi alegerile anticipate sunt chiar mai convenabile pentru Harabagiu. Campania durează doar 2 săptămâni, deci perioada lui de suspendare ca jurnalist va fi la jumătate faţă de anul trecut (când campania a fost o lună) iar cu domiciliul pe Roman a rămas în continuare (deci nu trebuie să-şi mai facă altă carte de identitate cu „mutaţia” respectivă).

Dincolo de orice analiză care ar arăta că şansele lui Norocel Harabagiu nu sunt colosale, e clar că implicarea acestuia din postura de combatant direct în bătălia electorală de la Roman nu doar că aduce o pată de culoare, dar poate tulbura unele ape şi da bătăi de cap unora. Rămâne de văzut pentru cine va fi factor de stress, dar referirea lui la „prietenul Leoreanu” dă deja o direcţie.

Daniel VINCA / foto sus dreapta: afişul lui Norocel la alegerile locale din 2016

 

 

 

 

5 thoughts on “Norocel candidează iar la Roman. REVANŞA 2.0! „Am de apărat cele 132 de voturi!”

 1. George, sunt unul din cei 132. Dar acum daca vrei sa te votez din nou, daca vrei sa te ia lumea in serios, vino din timp, fa-ti si tu un sediu de campanie cum are orice candidat serios, unde sa te gaseasca oamenii chiar din precampanie, sa stea de vorba, sa-ti puna intrebari, sa le raspunzi. Altfel, cu toata parerea de rau, nu suna a treaba serioasa.
  Ca asa, numai cu 3 selfiuri de pe terase si cu 3 mesaje si critici la adresa lui Leoreanu iar nu facem mare branza…

 2. Norocel, belitule!!!!
  Dar nu ai treaba acasa, nu te pune nevasta sa bati covoare? Daca vrei tu sa cheltuiesti de pomana, de vreo 3-4 ori, banii de benzina pana la Roman nu ne putem noi opune. Te asteapta teresele, la alegere. Ori la prietena ta Nusa in centru, ori la Neculai, mai la marginea orasului.

 3. Unii pur si simplu nu au simtul ridicolului…se cred justitiari galactici si e vai de steaua lor, ling clantele pe la cj pentru cativa lei

 4. Norocele!
  Daca nu te duci la Roman cu traista cu mici, si cu multa bere, vei pierde voturi grele!
  Romascanii sunt pofticiosi, tre sa ii ademenesti, sa ii ghiftuiesti! Apoi le iei voturile de sub nas, si uite-asa ii vei scapa de rele!
  Ia si niste merdenele! Stii tu! Vei avea inc-un atu! La anu si la ……la….la….Traiasca primaria! Nu-i a mea si nici a ta! Nici a celui care-o vrea!

Lasă un răspuns