Niţă de la M 10 cere DEMITEREA ŞEFULUI POLIŢIEI LOCALE!

adrian nitaDemiterea şefului Poliţiei Locale Piatra Neamţ îi este cerută imperativ primarului Dragoş Chitic de către liderul M 10 Neamţ. Adrian Niţă. Acesta solicită, la fel de ferm, şi sancţionarea disciplinară a poliţistului local despre care mesagerulneamt.ro şi vestea.net au scris că a plecat de la locul unei agresiuni fără să fie interesat nici de soarta victimei nici de urmărirea agresorului.

De asemenea, Niţă îi cere primarului Dragoş Chitic să fie mai puţin preocupat de promovarea propriei imagini şi să acorde mai multă atenţie problemelor reale cu care se confruntă cetăţenii din Piatra Neamţ.

Cititi si: ŞOCANT! Bătrână lovită cu pumnul în faţă, poliţistul local nu urmăreşte agresorul ci se urcă în maşină şi şterge putina!

Mesajul lui Adrian Niţă pentru Dragoş Chitic este următorul: „M10 Neamț cere primarului Dragoș Chitic sa nu se mai ocupe cu promovarea propriei imagini si sa lase campania electorală pentru luna mai. Consideram ca problemele reale ale orașului sunt mult mai importante. Cerem demiterea șefului Poliției Locale si sancționarea disciplinara a polițistului care nu si-a făcut datoria. Faceți asta pentru cetățenii acestui oras. Mulțumim!!!„.

În exclusivitate pentru vestea.net, Adrian Niţă a mai adăugat că el, în calitate de cetăţean al acestui judeţ, aşteaptă momentul în care toate instituţiile cu atribuţii pe Ordinea Publică să devină mai eficiente, făcând referire, pe lângă Poliţiile Locale şi la Poliţia Naţională şi la Jandarmerie. Cât priveşte faptul că unele instituţii se plâng de lipsa resurselor umane, Niţă s-a declarat uimit de această strategie: „Cum Dumnezeu când e vorba de siguranţa şi viaţa bunicilor sau a copiilor noştri nu sunt oameni destui la Ordine Publică dar când e vorba de Circulaţie – ştiţi, domeniul ăla în care şoferii tot sunt opriţi şi amendaţi – toţi au atribuţii. În afară de clasica Poliţie Rutieră, fac Circulaţie într-o mai mică sau mai mare măsură, şi cei de la Posturile Comunale, şi cei de la Secţiile Rurale de Poliţie ba şi cei de la Poliţia Locală. Bine că fac circulaţie toţi dar nu se pot ocupa de Ordine Publică cu acelaşi zel şi cu aceeaşi solidaritate de breaslă. De ce oare?”.

V.N. / surse foto: vestea.net; Mesagerul de Neamt

cop  nita

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns