Nick (N&D), Vali Crăciunescu, Compact B & Leo Iorga – în această seară la Piatra Neamţ! Foto de la primele 2 seri „România în sărbătoare”!

O nouă seară de spectacol azi la Piatra Neamţ, capul de afiş fiind un super-recital Compact B & Leo Iorgan. Pe scenă vor urca însă şi alte nume importante din showbizul românesc, cum ar fi Sânzâienele, Nick (N&D) sau Vali Crăciunescu cu Cooperativa Nouă.

Spectacolul va începe de la ora 19, în parcarea de la Shoping City şi, la fel ca şi cel de aseară va fi prezentat de Radu Andrei Tudor, nemţeanul de la TVR.

Mai jos, câteva fotografii din serile precedente:

Vineri:

Sâmbătă:

V.N.

Nota Bene: fotografiile pot fi folosite de spectatori sau artişti pentru uz personal (inclusiv facebook) dar este INTERZISĂ ulitizarea acestora pentru afişe, pliante, alte scopuri comerciale, inclusiv pentru promovarea unor evenimente viitoare fără acordul scris al Vestea.net.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Nick (N&D), Vali Crăciunescu, Compact B & Leo Iorga – în această seară la Piatra Neamţ! Foto de la primele 2 seri „România în sărbătoare”!

  1. Sa-l ia drq pe Chitic si pe maimutele care urla pe fond nervos, beau ca porcii si le curg balele din gura la concertele vietii cu muzica jenibila. Manca-v-ar Xanaxu, fisurile anale si puscaria.

Lasă un răspuns