“Niciun parlamentar PSD din Neamţ nu se duce cu tandemul Geoană-Vanghelie!”

munteanu

Deputatul social-democrat Ioan Munteanu susţine că tandemul Mircea Geoană – Marian Vanghelie nu va racola niciun parlamentar PSD din judeţul Neamţ. “De la Neamţ, nu vor lua niciunul! Niciun deputat, niciun senator, sunt sigur de asta!”, a declarat deputatul Munteanu.

Acesta nu exclude că cei doi care tot ameninţă cu inventarea unui nou PSD, mai reformat, mai coafat, să-şi găsească, şi în judeţul Neamţ, din afara sau din interiorul PSD, adepţi care să creeaze un nucleu de iniţiativă. Însă e convins că dacă e vorba de social-democraţi, aceştia nu vor ceea ce s-ar putea numi “lideri din prima linie”.

La conducerea centrală din Bucureşti a PSD se ştie deja că Marian Vanghelie a început o campanie de racolare prin sms. Mesajul trimis de acesta şi redirecţionat apoi la PSD a şi fost făcut public: “Bună dimineața , domnule președinte, v-ar interesa o nouă provocare în cariera dumneavoastră politică? Am auzit la sediul central doar cuvinte de laudă la adresa dumneavoastră și în viitorul apropiat vă vreau în echipa mea pentru a forma noul PSD. Marian Vanghelie”.

Pre;edintele executive PSD, Liviu Dragnea a şi ironizat tehnica lui Vanghelie: “Le spune la toţi, chiar şi la membrii simpli, domnule preşedinte…Nici nu le spune pe nume, ci domnule președinte de la județul nu știu care… Crede că aşa îi cumpără pe oameni, cu politeţuri din astea ieftine”.

Rămâne de văzut cine vor fi politicienii din Neamţ care se vor lipi de partidul, sau revolta, sau … ce o fi sub marca “Geoană-Vanghelie”. Comentând acest tandem nefiresc, acelaşi deputat Ioan Munteanu şi-a amintit şi despre ciocnirile anterioare dintre cei doi: “Pe vremea când Mircea Geoană era preşedinte la partid, avea nişte schimburi de cuvinte cu Vanghelie… Dar ce replici… Eu eram atunci preşedintele fialialei Neamţ şi îmi aduc aminte de astfel de episoade de la unele şedinţe…”

Daniel VINCA

 

Lasă un răspuns