Nicio zi fără întreruperi de la Apserv! Azi, apă cu porţia în Zăneşti şi Vânători Neamţ! Pensionarul director tehnic, tot în funcţie!

Până la ora prânzului, azi, anunţurile de la Apserv de întrerupere a furnizării serviciilor din cauza avariilor, vizau deja două comunităţi (din Zăneşti şi Vânători Neamţ). Cel puţin cele ajunse la Vestea, sperăm să nu fie mai multe cazuri. oricum, ziua e lungă şi au fost momente când, într-o singură zi, Apaserv a avut şi recorduri de 5-6 astfel de anunţuri.

Şi dacă CA-ul (blindat de membri PSD) l-a demis acum câteva zile pe fostul director general Vlad Angheluţă, e foarte interesant că acelaşi centru de putere politico-administrativ îl ţine încă în funcţie pe directorul tehnic pensionar Gheorghe Nicolae. Probabil că e doar o coincidenţă că acesta e şi membru cu funcţie în BPL PSD Piatra Neamţ.
Iar despre faptul că funcţia pentru care ia 9.000 leafă netă lunar este de DIRECTOR TEHNIC iar toate aceste probleme de la Apaserv sunt TEHNICE ce ar mai fi de spus?

Cele două anunţuri:

Pentru remedierea unei avarii la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A  anunță întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 18.02.2020, în intervalul orar 09:00-15:00, în Comuna Zănești.
………

Pentru remedierea unei avarii la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A  anunță întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 18.02.2020, în intervalul orar 11:00-15:00, în Comuna Vânători-Neamț.

Sunt afectați utilizatorii de pe străzile: Preot Bârliba Vladimir, Prof. C. Papuc, Ion Andreescu și Ștefan cel Mare.
…………

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns