Nici contrabanda de ţigări nu mai e ce era odată…

tigari

  • Polițiștii nemțeni au confiscat 4400 de țigarete, provenite din contrabandă via Ucraina şi Republica Moldova

În această dimineață, în jurul orei 07.00, polițiștii de investigarea criminalității economice și polițiștii din cadrul Poliției mun. Piatra Neamț, au confiscat 4400 de țigarete, de proveniență ucraineană și moldovenească.

În urma unei acțiunii organizate pe linia combaterii activităţilor ilicite din domeniul contrabandei cu țigări, polițiștii au depistat în piața centrală din Piatra Neamț, o femeie de 49 de ani, din Piatra Neamț ce deținea într-o geantă 220 de pachete de țigări, respectiv 4400 de țigarete, marcate cu timbru de acciză emis de Republica Moldova  și Ucraina. Țigările au fost confiscate  de către polițiști iar femeia este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Acțiunile vor continua și în următoarea perioadă vizând, în principal, descoperirea activităţilor ilicite din domeniul contrabandei cu țigări, precum și identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care se sustrag de la plata taxelor aferente către bugetul de stat prin desfăşurarea de operaţiuni comerciale cu încălcarea legislaţiei, fără evidenţierea activităţilor comerciale.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.