Newsallert: Deputatul Neculai Iftimie a demisionat din PSD


Un deputat PSD de la Neamţ a demisionat din partid urmând a face anunţul şi luni, de la tribuna Parlamentului, anunţă siteul de ştiri newsaller.ro.

„Deputatul Neculai Iftimie a demisionat din PSD Neamț și, deocamdată, a ales să rămână independent, susțin surse extrem de bine informate. Anunțul oficial îl va face luni, de la pupitrul Camerei Deputaților. Dar decizia este luată și înaintată, chiar dacă la noi a ajuns în acest moment doar pe surse”, menţionează sursa citată.

Acelaşi site anunţa înainte de turul 2 al alegerilor prezidenţiale că respectivul deputat are şanse mici să mai prindă loc eligibil pe listele PSD Neamţ de la viitoarele alegeri parlamentare.

Încercarea Newsallert de a avea un punct de vedere de la respectivul deputat a fost sortită eşecului, telefonul acestuia fiind închis sau în afara zonei de acoperire.

PSD Neamţ nu a avut până acum niciun punct de vedere cu privire la această informaţie.

D.V.

Comentarii Facebook

6 thoughts on “Newsallert: Deputatul Neculai Iftimie a demisionat din PSD

  1. Un nesimtit de militian cu pensie de serviciu de vreo 12.000 de lei la care adauga si indemnizatia de deputat!Prosti sunt PSD-istii care l-au pus pe lista!

  2. Oricum nu a făcut nimic pe acolo. așa că nu mai contează la ce partid este. Probabil e fruntaș la orele de somm că activitate prin parlament ioc! Interesant de urmărit cum v-a deschide gura a doua oară în plen. Asta dacă nu cumva v-a fi la nani ori la „una mică”. Suces ProRomânia cu „valoroasa” achiziție!

  3. Mare politician . A făcut multe lucruri bune( pentru familia lui).Deseori a luat cuvântul in Parlament. Foarte activ, o adevarata valoare! Păcat , vom avea de suferit😢

  4. Cred ca va imbraca cat de curand haina de traseist un politruc nu a facut nimic , Doamne mare iti este gradina !!

  5. Cine este ăsta? Cum ne-a reprezentat el pe noi in parlament? Ce a facut pt.salariu luat? Andrusca tot a facut ceva..ne-a facut de ras judetul,da ăsta frate? Acu aud de el pt.prima dată? Prosti suntem noi ca votăm cu ochii închiși!

Lasă un răspuns