Nevinovatul Ursărescu va milita pentru tragerea la răspundere a magistraţilor

ursarescu

Considerându-se “perfect nevinovat” în dosarul în care DNA i-a anunţat calitatea de inculpat, deputatul nemţean Dorinel Ursărescu spună că după finalizarea cercetărilor şi după ce se va demonstra că a fost victima unui abuz, ca ales care face legi va promova prevederi care să ducă la atragerea răspunderii pentru magistraţii care greşesc.

Întrebat dacă, după finalizarea dosarului în care este acuzat că şi-a traficat influenţa, ca demnitar care face legi, va promova măsuri care să ducă la răspunderea poliţiştilor, procurorilor, judecătorilor care greşesc grav, “cu funcţia, cu libertatea, cu averea”, Ursărescu a răspuns iniţial sec şi apoi cu vocea tremurată: “Vă promit că o s-o fac şi-mi pare rău c-o fac atât de târziu, după ce m-am lovit de lipsa unei astfel de legi”

Deputatul Ursărescu a mai susţinut în conferinţa de presă de azi că este nevinovat, că nu şi-a folosit influenţa politică pentru aranjamente ilegale. Mai mult, afirmă că singurele discuţii cu personaje din acelaşi dosar au fost doar pe subiecte politice, legate de tentativa nereuşită de a încropi o majoritate la Consiliul Judeţean Neamţ.

Deputatul nemţean a dat de înţeles că necazurile sale judiciare pot avea legătură cu activitatea sa publică. El s-a referit, de mai multe ori, la idea de “judeţ interesant” dar nu a dorit să nominalizeze vreun adversar care să fi dus răzbunarea politică spre asemenea abordări.

Daniel VINCA

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.