NEOFICIAL: Încălzirea pentru bătălia pentru Primărie: TABĂRA PSD A PIERDUT DEJA UN VOT!

primarie

Scorul estimat de 13-10 cu care plecase la lupta pentru obţinerea conducerii Primăriei Piatra Neamţ tabăra PSD & aliaţii suportă deja modificări: surse neoficiale ne confirmă că, din motive obiective, un consilier municipal din Consiliul Local Piatra Neamţ nu va putea ajunge la şedinţă. Şi ar fi unul din cei 13 care semnaseră pentru proiectele înaintate de tabăra PSD.

În acest moment, doar pe aceste informaţii, rezultă că la şedinţă ar participa 22 din cei 23 de consilieri şi scorul ar deveni 12-10. Adică fix la limită, 12 fiind majoritatea simplă şi pentru 23 dar şi pentru o prezenţă de 22 de consilieri. Dacă până ce se votează, în şedinţa de la ora 13, tabăra PSD mai pierde un singur vot, votul ar deveni 11-11. Adică şampania ar deschide-o tabăra Chitic & liberalii.

Deocamdată, ca să fim şi corecţi şi precauţi, informaţiile de mai sus trebuie luate cu titlu de informaţii primare, deci cu rezervă şi precauţie.

Oricum, după votul la primul din cele 7 proiecte de azi se va şti deja cum se va vota. Ba, mai mult, este posibil – ca şi la precedenta şedinţă – ca după primul proiect, tabăra câştigătoare să-şi mărească avantajul, că aşa e la români, virarea spre cupa victoriei se face şi instant…

Daniel VINCA