Nemţenii protestează! „Nu vrem să fim o naţie de hoţi!”

Pietrenii sunt şi ei chemaţi duminică seara să se ralieze acţiunilor de la nivel naţional prin care se trage un semnal de alarmă cu privire la Legile Justiţiei pe care alianţa PSD-ALDE le promovează.

<<Nu vrem să fim o nație de hoți!
Membrii USR vor participa, duminică, la demonstrațiile declanșate în toată țara pentru a opri asaltul PSD împotriva Justiției. Toate forțele reformiste trebuie să spună, într-un glas: Nu vrem să fim o nație de hoți!
România este în pericol să devină un stat eșuat și avem datoria să ne opunem acțiunilor PSD care vor să întoarcă România în vremea când niciun politician nu putea fi tras la răspundere pentru furtul din bani publici și abuzul în funcție. O facem în Parlament, o vom face și în stradă.
Suntem într-un război purtat de PSDul condus de Liviu Dragnea, un politician condamnat penal, împotriva românilor care-și doresc o societate dreaptă, modernă și prosperă. Putem să-i oprim! Am reușit cu Roșia Montană, cu Marțea Neagră, cu OUG 13
Ne intalnim in fata Casei de Cultura din Piatra Neamt, la ora 18.00>>, spun cei care care au creat evenimentul pe facebook si care se recomandă membri USR.

Un eveniment similar va avea loc si la Roman, de la aceeasi oră, locul întâlnirii fiind Statuia lui Roman Muşat.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Nemţenii protestează! „Nu vrem să fim o naţie de hoţi!”

  1. Prin prezenta ZERO la acest protest,manelistii ignoranti si prosti de cetateni din Piatra Neamt au dovedit inca o data ca sunt niste hoti si ca ii deranjeaza acest tip de proteste.

    Daca era sa se dea ceva gratis sau sa pupe niste moaste s-ar fi calcat in picioare.

    Piatra Neamt=orasul hotilor care lucreaza la stat.

Lasă un răspuns