Nemţenii, pe locul 1 în TOP SALARII DE MIZERIE

Locuitorii din Neamţ sunt cei mai prost plătiţi angajaţi din ţară, relevă un studio făcut public de Comisia Naţională de Statistică.
Cu 1690 lei salariul mediu net, Neamţul este singurul judeţ din ţară care bifează acest indicator cu o cifră mai mica decât 1700. Şi nici perspectivele nu sunt deloc roz, după cum reliefează proiecţiile financiare realizate de aceeaşi instituţie.

În urmă cu 9 luni, pe o statistică realizată de o altă sursă (un site cu profil economic), nemţenii erau pe locul 4 în topul salariilor mici, fiind depăşiţi la acest capitol negative de cei din Vâlcea, Harghita şi Covasna.

Cititi si: Neamţul, locul 1 în topul SALARIILOR DE MIZERIE din Regiunea Nord-Est. Locul 4 pe ţară la slujbe prost plătite!

Rezultă astfel că desi în această perioadă salariul net din Neamţ a crescut cu circa 200 de lei, ritmul de creştere în Neamţ a fost mai mic decât al “corijenţilor” de anul trecut.

Cum Neamţul face parte din regiunea considerat[ cea mai săracă (de Nord-Est) şi cum nemţenii au acum cele mai mici salarii din ţară, rezumând, se poate spune că, în acest moment, judeţul Neamţ este capitala sărăciei din România.

D.V.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Nemţenii, pe locul 1 în TOP SALARII DE MIZERIE

  1. S-ar mai putea face un top: topul preturilor exorbitante. Eventual cu detalii privind raportul calitate/pret la servicii, produse, samd.

Lasă un răspuns