Nemțenii ies în stradă! Protest anti-Arsene și „Spitalul Morții”

Un protest anti-Ionel Arsene generat de nenorocirea care a avut loc la „Spitalul Morții” din Piatra Neamț va avea loc în municipiul Piatra Neamț.
Organizatoarea evenimentului îi invită pe cei care sunt la fel de numulțumiți să fie prezenți sâmbătă, de la ora 16, pe Platoul de la Turnul lui Ștefan cel Mare.

Reamintim că în urmă cu o săptămână, un incendiu devastator a avut loc în Secția ATI de la Spitalul Județean Neamț.
Deși de atunci, zi de zi, Ionel Arsene minte în mesajele publice sau în intervenții la televiziuni cum că nu el este șeful acestui spital și că nu are nicio responsabilitate, lucrurile stau cu totul altfel. Coordonarea medicală de către Ministerul Sănătății este doar una teoretică, controlul și managementul și banii spitalului fiind, în exclusivitate, apanajul camarilei lui Arsene.
Arsene a numit fel de fel de directori incompetenți sau controversați, 3 din cei 5 membri ai CA au fost numiți de Arsene și de majoritatea PSD din CJ din precedentul mandat (pe care tot el o conducea).
Cel mai longeviv membru al Comitetului Director de la Spital este directorul economic Maricica Drăgan – supranumită și „Șefa facturilor”, ea fiind cea care a coordonat, girat și plătit fel de fel de achiziții dubioase. Despre Maricica Drăgan se spune că se bucură nu doar de sprijin și protecție de la vârful CJ ci și din partea unor personaje importante din instituții de anchetă din Neamț.

D.V.

Lasă un răspuns