Nemţenii, după acţiunea de pe Naţional Arena: La masă, la Prezident!

psd neamt bucuresti (32)_resize

Social-democraţii nemţeni care au participat la lansarea candidaturii lui Victor Ponta, de pe Stadionul Naţional Arena au avut pe parcursul zilei de sâmbătă o fixaţie pentru cuvântul “preşedinte” (sau pentru formula americănească “president”).

Au plecat la ora 7 dimineaţa spre Bucureşti cu gândul la şeful lor de partid, preşedintele PSD, Victor Ponta. Ponta care candidează cu dorinţa de a ajunge preşedintele României.

După finalizarea acţiunii şi după plecarea spre casă, gândul majorităţii celor peste 800 de delegaţi a fost la… Prezident. S-ar putea spune că la Prezident le-a stat pe seară nu doar gândul ci şi papila pentru că acesta era reperul pentru luarea mesei: Motelul Prezident de la marginea Buzăului. În sălile de restaurant ale respectivului motel au mâncat după acea după-amiază încărcată peste 600 de social-democraţi nemţeni. Şi după aşa oboaseală, şi masa a fost încărcată cu de toate. Meniul standard (ca să meargă repede bucătăria) a fost: ciorbă de vită şi cotlet cu cartofi natur şi salată.

Dar s-a băut şi o cafea, şi un şpriţ şi, la repriza de dezbateri, aceasta a fost gluma serii: “Venim de la preşedintele partidului care va fi preşedintele ţării şi mâncăm tot la Preşedinte. Numai că i-au zis ăştia mai ca în America, Prezident. E o coincidenţă cu noroc!”.

 

vestea.net

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.