„Nemțeanul” Laufer, tot mai penibil! Nici măcar Dăncilă nu îi susține declarația de victimă închipuită!

Ilan Laufer (prezentat în urmă cu un an ca membru PSD Neamț) a atins nebnuite culmi de penibil cu declarația în care se dădea victimă a antisemitismului pentru că președintele Iohannis nu i-a acceptat nominalizarea ca ministru iar cea mai bună dovadă este că nici măcar Premierul Viorica Dăncilă nu îi susține alegațiile.

<<Premierul Viorica Dăncilă s-a delimitat, miercuri, la Parlament, de afirmațiile pe care le-a făcut Ilan Laufer în conferința de presă de la sediul partidului. Întrebată dacă își asumă declarațiile lui Ilan Laufer, premierul Viorica Dăncilă a răspuns, miercuri, la sosirea la aceeași ședință: „Nu”>> anunta stiripesurse.ro.

Laufer declarase că refuzul președintelui Klaus Iohannis de a îl numi la Ministerul Dezvoltării este un act antisemit, anunțând că va face plângere împotriva acestuia la CNCD. Declaratia respectiva a fost criticata inclusiv de importanti membri ai comunitatilor evreiesti.

Surse apropiate de PSD spun că Laufer nu a făcut declaratia respectiva de capul lui ci ar fi fst consiliat în acest sens de specialistii PSD. Este una din cele mai mari erori de comunicare ale PSD din ultimul timp, comparabilă cu gafa (si minciuna) enormă când Propaganda PSD muta huiduielile dedicate primarului Firea în contul Simonei Halep.

D.V.
sursa foto POG

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns