Nemțeanul Ionel Dancă, dat afară din Guvern de Generalul Ciucă. „Să spuneţi în presă că eu v-am cerut să plecaţi”

Premierul interimar Nicolae Ciucă i-a convocat pe apropiaţii fostului premier Ludovic Orban şi le-a cerut, scurt, demisia din Guvern. Nicolae Ciucă a ţinut să le transmită: „Să spuneţi în presă că eu v-am cerut să plecaţi”, anunță Adevărul.
În primele ore de interimat, generalul Nicolae Ciucă s-a debarasat de locotenenţii fostului premier Ludovic Orban. Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, adjunctul său, Costel Barbu, şeful cancelariei premierului, Ionel Dancă, şi consiliera Mădălina Simion şi-au dat demisia la ordinul premierului interimar.
Publicația amintită citează surse din interiorul PNL care spun că stilul Premierului-General ar fi deranjat pe unii din partid.
Presa centrală susține că Ionel Dancă (de loc din Piatra Neamț) ar fi fost unul dintre cei care a insistat ca Guvernul să acorde controversatul ajutor financiar de 40 de milioane de lei presei pentru a publica, de fațadă, anunțuri informative COVID, scopul ascuns fiind în fapt cumpărarea unei atitudini prietenești din partea unor redacții, mai ales a celor din Grupul Antena.

V.N.

Comentarii Facebook

5 thoughts on “Nemțeanul Ionel Dancă, dat afară din Guvern de Generalul Ciucă. „Să spuneţi în presă că eu v-am cerut să plecaţi”

  1. Foarte bine a facut! A fost numit in aceasta functie ca sa faca curatenie la guvern! E nevoie de oameni competenti nu de politruci!

  2. În comparație cu Arsenie,Șerban,,Andrusca,Ginel și coborând pana la limbricii de primarei Filip-Zanesti,Horciu-Savinesti,etc,baiatul acesta este mult peste nivelul celor mai sus amintiți.Asta ca va place sau nu…

  3. Limbricule, Danca nu , din pacate, cu nimic mai presus decat Arsene si ai lui!Orice om de buna-credinta care i-a ascultat discursul de la mitingul din Piatra Neamt ori tampeniile debitate la TV poate confirma asta!E la fel de analfabet (chiar daca are diplome!) la fel de vulgar si la fel de mincinos!Ba, as zice ca , din gasca Arene, Andrusca avea parca un pic de bun-simt, chiar daca nu e vreun „telectual”…

Lasă un răspuns