Nemţean arestat la Bacău pentru că se dădea, ÎN FALS, angajat E-On! / Victimele – femei de peste 70 de ani

eon

Un bărbat de 46 de ani din judeţul Neamţ a fost reţinut pentru 24 de ore de anchetatorii bac[uani şi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la înşelăciune, furt calificat, lipsire de libertate, loviri şi alte violenţe, informează gândul.ro.

Individul pretindea că este angajat E.On şi cerea bani pentru remedierea unor probleme la instalaţiile electrice din gospodăriile victimelor.

În data de 4 decembrie, în jurul orei 12.00, individul de 46 de ani s-a prezentat la locuinţa unei femei de 86 de ani din Bacău, sub pretextul că este angajat al E.ON. El i-a solicitat suma de 150 de lei pentru remedierea defecţiunilor constatate la instalaţia electrică a locuinţei. În momentul în care fiul părţii vătămate i-a comunicat telefonic bănuitului că va veni la casa bătrânei pentru rezolvarea problemei, întrucât ea nu deţinea sume de bani, bărbatul a sustras cheile locuinţei şi a părăsit imobilul.

În aceeaşi zi, în jurul orei 13.00, individul s-a prezentat sub acelaşi pretext la casa unei femei de 78 de ani din Bacău, fiind primit în casă. Omul a pretins că a identificat nereguli la instalaţia electrică a imobilului şi ar fi cerut o sumă de bani pentru a remedia defecţiunile. În momentul în care a fost refuzat, bărbatul în cauză a agresat partea vătămată şi a părăsit imobilul fără a solicita sau sustrage bunuri sau bani. La plecare, agresorul a blocat uşa la intrare, astfel încât victima să nu poată ieşi din casă.

În baza semnalmentelor furnizate de părţile vătămate poliţiştii au stabilit identitatea bănuitului, care a fost comunicată tuturor patrulelor de siguranţă publică şi a fost depistat de o patrulă de jandarmi, pe raza municipiului Bacău. Faţă de cel în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la înşelăciune, furt calificat, lipsire de libertate în mod ilegal, loviri şi alte violenţe.

 

Vestea.net

Lasă un răspuns